Гінеколог розповіла, як правильно носити спідню білизну

Щоб уникнути захворювань статевої сфери, необхідно відмовитися від стрінгів, а також використовувати миючі засоби без запаху і не носити невипрану білизну.

Не потрібно носити стрінги, так як з цієї причини шкідливим бактеріям відкривається легкий шлях із заднього проходу в піхву. Якщо не можете повністю від них відмовитися, то хоча б не надягайте їх на ніч.

Краще надіти бавовну. Вона пропускає повітря краще, ніж шовк або ті ж мережива. Це може перешкодити скупченню бактерій і розвитку інфекцій.

У тренажерному залі накопичуються бактерії і грибки, які люблять тепло, вологу і темряву, тому після тренування слід змінити білизну.

А від миючих засобів з ароматизаторами може статися почервоніння, краще для прання виберіть порошки без ароматизаторів, радить сертифікований акушер-гінеколог Октавія Кеннон.

Якщо ваші трусики малі, то є ризик отримати вагінальну інфекцію і висип.

Не можна одягати брудну білизну. Після цього складно уникнути інфекцій.

Одяг з 100% бавовни зручний і безпечний для здоров’я. Однак він має властивість швидко розтягуватися і рватися. Кращий варіант – білизна, до складу якої входить 80% бавовни і 20% поліуретанових волокон – еластин, спандекс, лайкра.

Джерело

Поділись


Новини партнерів