Простий засіб позбавить від зайвої ваги, набряків та токсинів

Ми зможемо швидше і ефективніше спалювати накопичені жири, вживаючи цей смачний напій!

В останні роки стало модним бути здоровим і харчуватися здоровою їжею. Серед найбагатших поживними речовинами продуктів, є насіння Чіа. Саме воно вважається суперпродуктом, через великий вміст вітамінів і мінералів.

А також насіння Чіа містять багато кальцію і багате антиоксидантами. В результаті регулярного вживання, воно допомагає нам запобігти передчасному старінню. Якщо цього недостатньо, то воно містить більше клітковини, ніж овес. А також має більше заліза, ніж шпинат.

Переваги Чіа з лимоном

Один з найпоширеніших способів вживання – це додавання його в напої або десерти. Але сьогодні ми хотіли поділитися з вами списком всіх переваг вживання води з насінням Чіа і лимонним соком. В результаті ця суміш забезпечує більше поживних речовин для нашого організму і допомагає нам спалювати накопичені жири. А також цей напій здатний ефективно очищати організм.

Як правильно приготувати і вживати:

Приготування води Чіа з лимоном дуже просто. Помістіть 1 столову ложку насіння Чіа в стакан, залийте доверху теплою водою і залиште на годину. Перемішайте і додайте 1-2 столових ложки лимонного соку.

Приймайте цю суміш натщесерце, вона дозволить вам регулювати апетит протягом дня. Тому що забезпечує ситість і зменшує відчуття голоду.

А також цей смачний напій допомагає нам схуднути. Тому що ми не тільки очищаємо організм при його вживанні. Але і сприяємо виведенню з організму жирової тканини, яка накопичує жир.

В результаті регулярного вживання діє як природний сечогінний засіб, який бореться з запорами і покращує травлення. Воно допомагає нам краще перетравлювати їжу, а наша товста кишка працює найкращим чином і оптимально поглинає кожну з поживних речовин, які ми вживаємо.

А також ви можете додавати в цей напій сік апельсина, грейпфрута, лайма, полуницю, чорницю і т.д ..

Джерело

Поділись


Новини партнерів