3 корисних вітаміни, які допоможуть вам уникнути погіршення стану вашого мозку

Ми повинні бути обережні з компонентами, які поставляємо мозку в результаті прийому їжі і ліків. Оскільки багато з них можуть чинити негативний вплив на мозок, погіршуючи його функції.

В результаті з’являється забудькуватість, проблеми з концентрацією уваги, а пізніше деменція і хвороба Альцгеймера.

Першим вітаміном, який ви повинні додати в свій раціон, якщо ви хочете захистити свій мозок від зниження когнітивних функцій, є вітамін B9.

А також він відомий як фолієва кислота.

Особливо важливо отримати фолієву кислоту з продуктів, багатих нею. Яскравим прикладом є овочі, такі як нут і сочевиця. А також зелені листя, такі як шпинат, базилік, капуста, салат, рукола, броколі і т.д ..

Наступним є вітамін B6.

Цей вітамін володіє водорозчинними властивостями. А це означає, що ваш організм виводить його з організму з сечею. Тому вкрай важливо, додавати його в свій раціон харчування регулярно.

Якщо вам цікаво, які продукти містять вітамін B6, то ось деякі з них: сардини, лосось, лобстер, тунець, форель, волоські горіхи, біла квасоля, банан, авокадо, кукурудза і багато іншого.

Нарешті, прийшов час поговорити про вітаміні B12. Це одна з найважливіших речовин для функцій мозку.

Якщо ви хочете додати в свій раціон правильну кількість вітаміну B12, щоб запобігти пошкодженню мозку, ви повинні їсти: молюски, яловичу печінку, лосось, тунець, раки, омари, креветки, яловичину, сир пармезан, яйце (курка, гуска, качка, індичка) і т.д ..

Харчування, багате вітамінами B6, B9 і B12 принесе позитивні результати вашому тілу, особливо мозку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів