Скільки кроків потрібно робити кожен день, щоб бути здоровим?

Нові дослідження пропонують нові факти і висновки!

Тіло людини створене для руху, протягом усієї нашої історії так було завжди. Однак в останні роки, завдяки розвитку технологій і комфорту, до якого ми звикли, все змінилося.

Ми нехтуємо такими базовими речами, як рух, фізичні вправи, фізична активність. В результаті, наше тіло страждає і з’являються захворювання, пов’язані з малорухливим способом життя.

Як видно зі статистики, великий відсоток людей навіть перестав ходити. Весь свій час присвячують зобов’язаннями, щоденним завданням і вільному часу з тенденцією до відсутності руху.

Щоб бути здоровим, необхідно щодня робити достатню кількість кроків.

«Пройдіть 10000 кроків щодня!» – ця рекомендація з’явилася дуже давно, коли доктор Хатано в 60-х роках провів своє дослідження з приводу серйозного зростання кількості людей з ожирінням у всьому світі.

Цей японський лікар зазначив, що люди в своєму повсякденному житті, як правило, не проходять 5000 кроків в день. І він прийшов до висновку, що подвоєння цієї суми, в свою чергу, подвоює витрату калорій. Це було магічне число, перш за все, для багатьох людей, які не виконували ніяких фізичних вправ. Вони за допомогою крокоміру виконували своє завдання рекомендованих кроків щодня.

Проте, звички змінювалися весь цей час, а дослідження знаходили нові факти.

Дослідники з Уоріка (Англія) опублікували в 2017 році в Міжнародному журналі ожиріння, що знаменитих 10000 кроків на даний момент недостатньо. Тепер необхідно робити 15 000 кроків!

Чим активніші ми протягом дня, тим більше користі для нашого здоров’я. Особливо важливо, щоб ми поступово збільшували час, ритм і відстані.

Якщо ви не звикли займатися фізичними вправами, не дуже корисно йти в дуже сильному темпі. Ключ лежить в прогресії і наполегливості. По-перше, ви повинні інтегрувати фізичну активність в своє щоденне життя без особливих зусиль. Все це залежить від ваших особистих фізичних характеристик.

Мета повинна складатися, в першу чергу, в тому, щоб відмовитися від сидячого способу життя на користь придбання більш здорових звичок, таких як фізичні вправи.

Це є ключем до початку активного і здорового життя. Ходьба має багато переваг для нашого здоров’я. Тому фахівці в галузі охорони здоров’я часто наполягають на тому, щоб ми виконували цю діяльність.

Джерело

Поділись


Новини партнерів