Найкращий засіб від мозолів на ногах

Чи знаєте ви, що найкращий засіб від мозолів на ногах містить цибулю і білий оцет?

Як правило, мозолі виникають внаслідок тиску, використання невідповідного взуття або довгого стояння на ногах.

Деякі мозолі можуть завдавати болю. Щоб їх уникнути, потрібно, щоб ноги були прохолодними та свіжими. Наприклад, влітку можна носити сандалі. Ходьба на пляжі босоніж також може суттєво допомогти.

Хоча деяких мозолів дійсно дуже важко позбутися, є природні засоби, які можуть. Вам потрібно всього лише два інгредієнти для приготування природного засобу, про який ми розповімо в цій статті: цибуля і білий оцет.

Природний засіб від мозолів на ногах

У вас на кухні, напевно, є цибуля і оцет. Проте ви повинні використовувати саме білий оцет для досягнення найкращих результатів. Вам також знадобляться деякі матеріали, щоб приготувати цей засіб.

Що потрібно:

  • 1 цибуля
  • ½ склянки білого оцту (100 мл)
  • натуральний засіб від мозолів на ногах
  • поліетиленова плівка
  • вата
  • пемза
  • старі шкарпетки

Як бачите, інгредієнти та матеріали досить прості. Ось що треба зробити, щоб позбутися від цих набридливих мозолів:

Як приготувати засіб з цибулею і білим оцтом

Для того, щоб приготувати цей природний засіб, спочатку потрібно налити білий оцет в чистий контейнер. Потім промийте цибулю для видалення мікробів або бактерій. Після цього виконайте такі дії:

  • Розріжте три скибочки цибулі і занурте їх у контейнер з білим оцтом. Замочіть на цілий ранок або день.
  • Після цього замочіть вату у цій суміші та покладіть її на мозолі.
  • Потім накрийте ноги плівкою. Одягніть шкарпетки, щоб зафіксувати плівку на місці.

В ідеалі потрібно застосовувати цю суміш вночі та спати з нею. Чим довше мозолі контактують з цим засобом, тим краще результати.

Що робити далі

Коли ви прокинетеся наступного ранку, вимийте ноги водою з милом. Потім застосуйте пемзу, щоб обережно очистити мозолі. Після цього ви помітите, що ваші ноги будуть набагато м’якшими.

Якщо ваші мозолі занадто грубі або затверділі, їх, ймовірно, буде важче позбутися. Тому потрібно повторити цю процедуру ще раз, поки не помітите бажані результати.

Від нових мозолів необхідно застосовувати цей засіб принаймні один або два рази на місяць. Так ви переконаєтеся, що вони не затвердіють.

Засіб, що запобігає грибку

Окрім запобігання появі нових мозолів та погіршенню вже наявних, цибуля і білий оцет можуть також запобігти грибку стопи. Це важливо, якщо ви часто ходите в басейн або тренажерний зал і забуваєте одягти капці для душу в цих місцях.

Замість того, щоб обирати аптечний засіб, ви можете скористатися цими двома інгредієнтами, які, напевно, уже є у вас вдома.

Найкраще те, що цей засіб від грибка ніг, як ви самі вже переконалися, дуже легко зробити.

Що ви використовуєте для боротьби з мозолями? Ми рекомендуємо вам спробувати цей природний засіб від мозолів на ногах, але ви повинні бути послідовними, щоб побачити результати.

Намагайтеся використовувати цю терапію так часто, як вважаєте за потрібне, принаймні протягом одного місяця, залежно від стану ваших ніг. Ви побачите, що вони будуть набагато більш гладенькими та без мозолів!

Джерело

Поділись


Новини партнерів