11 важливих правил спортивної дієти на 10 днів, яка допоможе скинути вагу і зробити тіло підтягнутим

Тренер Ніколас Поло назвав 11 важливих правил, яких потрібно дотримуватися протягом 10 днів.

Чай прискорює обмін речовин. Зелений чай допомагає спалювати жир. Крім іншого він має купу вітамінів, які зміцнять ваше здоров’я. Його вживання не повинно перевищувати п’яти чашок в день.

Тренування. Коротко, але ефективно – 20 хвилин тренування допоможуть покращити свою фігуру та не зашкодити здоров’ю. Перший день: ноги і живіт. Другий: груди і трицепси. Третій: плечі і живіт. Четвертий: спина і біцепси.

Зменшіть тренування кардіо. Чи практикуєте ви кардіо-тренування більше 20 хвилин, за винятком спалювання жиру? Поло стверджує, що короткий підйом вантажів має набагато кращий ефект.

Важка атлетика. Піднімання тягарів ефективно розплавляє жирові відкладення, особливо у жінок. Якщо ви новачок, проконсультуйтеся з вашим тренером, щоб не нашкодити собі.

Зменшіть споживання цукру в своєму раціоні. Слід виключити не тільки цукор, а й обмежити споживання фруктів, що містять велику кількість цукрів (виноград та інжир).

На дієті після циклу. У більшості жінок апетит збільшується перед менструацією. Ось чому краще почати після циклу десятиденну дієту, каже тренер.

Позбавтеся від алкоголю. Алкоголь містить багато порожніх калорій, тому організм спочатку буде отримувати енергію від алкоголю, а не від тієї їжі, яку ви вживаєте.

Фото до і після. Це велике задоволення – бачити результати, яких ви досягли завдяки наполегливій праці і жертовності. Фотографія – це об’єктивний показник того, чи працює режим.

Пийте достатньо води. Рекомендована добова доза становить близько двох літрів. Щоб не забувати пити достатньо води, краще носити пляшку з собою.

Використовуйте харчові добавки. Їжа є найкращим джерелом вітамінів і мінералів, але коли ви знаходитесь в обмеженому режимі і тренуєтеся, щоб втрачати жир, а не м’язи, слід вживати протеїнові напої.

План – це ключ до успіху. Якщо ви хочете скинути 10 відсотків жиру за 10 днів, вам доведеться планувати, що ви будете їсти щодня. Салат з тунця – відмінна їжа в якості основного сніданку чи обіду.

Джерело

Поділись


Новини партнерів