Дієтологи назвали всі види чаю для схуднення і поліпшення здоров’я

Чай вважається найпопулярнішим напоєм в світі. Іноді він допомагає схуднути, зняти запалення, запобігти розвитку діабету і серця. Експерти назвали всі види напою, що поліпшує здоров’я людини.

Білий чай
Продукт багатий на антиоксиданти, які розщеплюють жирові клітини і запобігають повторному набору ваги. Чай має м’який смак і може боротися з хворобами порожнини рота, старінням шкіри, серцевими недугами.

Зелений чай
Напій, що містить мінімальну кількість кофеїну, можна вживати в будь-який час доби. Антивіковий чай ефективний для схуднення і нормалізації тиску.

Мате
Напій виготовляється з листя і гілочок рослини Ilex paraguariensis. При його регулярному вживанні можна стабілізувати вагу і рівень цукру в крові.

Улун
Чай зі сміливим і яскраво вираженим смаком покращує процес розщеплення жирів і використовується в якості додаткового лікування при діабеті другого типу. Напій запобігає хворобам серця і появі раку.

Імбирний чай

Продукт усуває відчуття голоду, дозволяє контролювати кров’яний тиск і знижує запальні процеси.

Мятний чай

Вчені з Університету Уілінг з’ясували, що аромат напою, що вдихається протягом п’яти днів, скорочує рівень цукру і допомагає скинути зайві кілограми.

Чорний чай

Класичний напій допомагає запобігти відкладення жирів при споживанні висококалорійних продуктів, блокуючи всмоктування при травленні. Чай покращує здоров’я серця, знижує ризик діабету і рівень стресу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів