Простий засіб очистить кишечник і позбавить від закрепів

В результаті ваш метаболізм прискориться, покращитися травлення і підуть головні і болі в суглобах, а також пару зайвих кілограмів і набряки!

В даний час найбільш поширені проблеми зі здоров’ям пов’язані з нашим травленням, і один з найбільш хронічних є запор.

Цю проблему можна виправити за допомогою очищення товстої кишки. В результаті це допоможе видалити всі шкідливі речовини, які є причиною багатьох захворювань. Продовжуйте читати і ви знайдете відмінний рецепт, який спеціально розроблений для очищення і оздоровлення кишечника.

Функція товстої кишки в нашому організмі має життєво важливе значення, оскільки вона відповідає за усунення токсинів, які шкідливі для нашого здоров’я.

Рецепт, який ми представляємо нижче, дуже ефективний і на 100% натуральний і простий. А також забезпечить вам відмінні результати.

Наш рецепт складається з інгредієнтів, які багаті необхідними живильними речовинами. А також він багатий вітаміном С, потужним антиоксидантом.

Для приготування цього засобу потрібно всього кілька хвилин!

Складові:

  • 200 мл очищеної води або зеленого чаю
  • 1/4 чайної ложки морської або гімалайської солі
  • 2 столові ложки свіжого лимонного соку і / або 1 ківі
  • 1 яблуко
  • 1 чайна ложка імбирного соку
  • 2 столових ложки нарізаної петрушки

Помістіть інгредієнти в блендер і подрібніть до однорідного стану.

Спочатку пийте цей сік три рази на день, перед сніданком, перед обідом і ввечері, перед вечерею. А також пийте воду, по хоча б, 7 склянок на день.

Пийте воду вранці і вдень, тим самим запобігаючи часте сечовипускання протягом ночі. Курс очищення мінімум 1 день і максимум 7 днів. Тривалість визначається по вашому самопочуттю.

Незважаючи на те, що це абсолютно безпечно і природно, в разі алергії, вагітності, діабету, а також якщо ви приймаєте певні ліки, ви повинні проконсультуватися з лікарем перед прийомом будь-яких засобів народної медицини.

Джерело

Поділись


Новини партнерів