Розмарин це ароматна рослина, що використовується для поліпшення смаку страв і напоїв. А також може бути використана в медичних цілях.
Розмариновий чай сприяє поліпшенню шлункового і кишкового обміну, зниження нервозності, а також активізує роботу головного мозку і сприяє поліпшенню пам’яті. Вживання чаю з розмарином використовується для лікування різних проблем зі здоров’ям, таких як високий кров’яний тиск, надмірна вага, а також від випадіння волосся.
Розмарин володіє властивостями, що сприяють виведенню газів, в травній системі. А також вживати чай з розмарину дуже добре для лікування випадків метеоризму і здуття живота.
Бажано пити розмариновий чай після їжі.
Ще однією перевагою розмарину є усунення дискомфорту, викликаного менструацією. В результаті вживання цього чаю ви зменшите почуття дратівливості, головні болі і уникнете набряків.
Ось як приготувати чай з розмарином:
інгредієнти:
1 чайна ложка трави розмарину.
1 чайна ложка зеленого чаю
500 мл окропу.
Закип’ятіть воду і додайте розмарин, дайте настоятися 2-3 хвилини. Потім додайте зелений чай і дайте постояти 10 хвилин.
Рекомендується пити 2 чашки чаю з розмарином в день, через 30 хвилин після їди.
В результаті чай з розмарином допоможе вам очистити організм і швидше схуднути.