Медики розповіли, які проблеми “приховують” пишні стегна жінок

arrives at the 2007 American Music Awards held at the Nokia Theatre L.A. LIVE on November 18, 2007 in Los Angeles, California.

Уявлення про жіночу красу швидко змінюється. Сьогодні одна фігура вважається ідеальною, завтра інша. Важко встигнути за модою, і зробити так, щоб зовнішність відповідала трендам. Дивлячись на пишні форми, багато чоловіків вважають їх ідеалом. Однак, якщо такі груди в пошані, то масивні стегна багато хто вважає недоліком.

Слід знати, що місця накопичення жирової тканини в організмі людини визначаються станом ендокринної системи.

Наприклад, виражений прошарок підшкірної жирової клітковини в області жіночого таза і стегон говорить про хороше насичення організму естрогенами. Такий розподіл знижує ризик появи цукрового діабету, і захищає від розвитку серцево-судинних захворювань.

Однак власницям пишних стегон необхідно ретельно стежити за своїм здоров’ям в період менопаузи, так як яєчники перестають виробляти естрогени.

Але варто пам’ятати, що пишні стегна – добре, тільки якщо це не ожиріння. Коли маса тіла стає набагато більше, ніж потрібно, то в цьому випадку жирові тканини шкодять здоров’ю людини.
Джерело

Поділись


Новини партнерів