7 причин щодня пити капсули з риб’ячим жиром

Зручні капсули з риб’ячим жиром прийшли на зміну традиційним баночках з рідиною, які наводили жах на дітей.

Експерти назвали 7 причин, за якими нам всім потрібен регулярний прийом цих капсул.

Це багатюще джерело вітаміну D . Хоча більша частина вітаміну D виробляється в нашому організмі під впливом сонця, люди що проживають не в сонячних країнах люди часто стикаються з дефіцитом цього найважливішого вітаміну. Капсули з риб’ячим жиром дозволяють цей дефіцит заповнити.

Він запобігає від проблем з психікою.  Дослідження опубліковане в журналі Archives of General Psychiatry показало, що жирні кислоти Омега-3, які містяться в риб’ячому жирі, допомагають людям, які мають ризик розвитку психічних хвороб, включаючи шизофренію і психози.

Захищає очі.  Глаукома є другою за ступенем поширеності причиною сліпоти в світі. Капсули з риб’ячим жиром, що представляють собою комбінацію вітаміну А і жирних кислот Омега-3, допомагають запобігати цьому небезпечному розладу зору.

Зміцнює кістки . Риб’ячий жир є найбагатшим джерелом вітаміну D, який вкрай корисний для здоров’я кісток. Такі захворювання, як рахіт, викликаються його дефіцитом, оскільки цей вітамін сприяє абсорбції кальцію. Ось чому нам потрібно вживати не менше двох капсул щодня.

Зміцнює серцево-судинне здоров’я . Капсули з риб’ячим жиром дозволяють зберігати серце у відмінній формі, як показують численні дослідження. Якщо ви є діабетиком, то ймовірність розвитку хвороб серця досить висока. Добавки з риб’ячим жиром захищають серце від інфарктів.

Захищає від виразок . Виразки шлунка є неприємною хворобою, але регулярний прийом капсул з риб’ячим жиром діє на них позитивно. Вони володіють цитозахисними властивостями для шлунково-кишкової системи, що знижує ступінь розвитку виразок і рівень болю.

Оберігають від раку . Сучасний спосіб життя робить людину більш вразливим перед різними токсинами і канцерогенами, що підвищують ризик раку. Одним з помітних ризиків є дефіцит вітаміну D. Його і допомагають заповнити капсули з риб’ячим жиром.

Джерело

Поділись


Новини партнерів