Дієтологи підказали, як “скинути” 7 кг за три дні

Кефір і буряк – одні з найдоступніших продуктів, за допомогою яких можна скинути зайву вагу.

Вони допомагають в найкоротші терміни позбутися від пари-трійки кілограмів і очистити організм від токсинів і шлаків.

Ми пропонуємо вам зробити для організму невеликий струс за допомогою буряка і кефіру. Як результат, ви очистите своє тіло і втратите 4-7 кілограмів. І це всього за 3 дні!

Кефір з буряком

Цей спосіб схуднення буде корисний всім, хто вже сидить на дієті і займається фізичними вправами, але стрілка на вагах з якої-небудь причини зупинилася і її ніяк не виходить зрушити.

Ця дієта досить жорстка, адже ці 3 дні вам доведеться вживати тільки по 1,5 кг відварених буряків, 1,5 л нежирного кефіру і 1,5-2 л води. Обов’язково пийте достатню кількість води, щоб організм не зневоднювався, так як разом з токсинами виводиться і рідина.

Цю кількість продуктів потрібно розділити на 5-6 прийомів їжі. Якщо вам не подобаються ці продукти, подрібніть буряк в блендері і змішайте його з кефіром. Такий коктейль вам сподобається набагато більше.

На четвертий день в меню можна додати 400 г відвареного м’яса або риби і цитрусові.

Така шокова дієта підійде, звичайно ж, не всім. Якщо у вас є проблеми зі здоров’ям: порушення в роботі печінки, шлунку або нирках, ні в якому разі не сідайте на кефірно- бурякову дієту, а підберіть найбільш підходящий спосіб схуднення.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів