
Їжа є або отрутою, або ліками для вашого тіла.
Деякі з продуктів харчування можуть стати причиною серйозних захворювань, таких як рак, тоді як інші можуть лікувати хвороби і тримати увесь Ваш організм в тонусі.
Дізнайтеся, які продукти харчування Ви повинні уникати, щоб запобігти поширенню раку!
1. Рафінований цукор
Раковим клітинам потрібний цукор, щоб вижити! Адже не дивлячись на те, що на смак цукор солодкий, він відноситься до продуктів, які підвищують кислотне середовище в організмі.
Рафінований цукор не має поживної цінності. Проте, відмова від цукру не означає, що Вам слід уникати усіх вуглеводів.
2. ГМО продукти
ГМО – це Гаряча тема у всьому світі зараз. ГМО продукти вважаються дуже шкідливими, оскільки вони генетично змінені, хоча FDA схвалює їжу і говорить, що вона не шкодить вашому здоров’ю.
3. Попкорн з мікрохвильової печі
Попкорн, приготований в мікрохвильовій печі, легко приготувати, але він також є одними з найнебезпечніших для нашого організму. Він містить багато шкідливих хімічних речовин тому що, як правило, насіння кукурудзи вимочують в хімічних речовинах. Ароматизатори, які додають в такий попкорн, надмірно небезпечні.
Якщо Ви обожнюєте пожувати щось під час перегляду фільму, то приготуйте попкорн самостійно. Вам потрібно буде купити декілька качанів органічної кукурудзи і підсмажити їх насіння на сковорідці, додавши трохи соняшникової олії. Не забудьте накрити сковорідку.
4. Чіпси
Звичайно, вони є улюбленими ласощами мільйонів людей у всьому світі, але картопляні чіпси дуже шкідливі і містять з’єднання, які можуть викликати рак і багато інших серйозних захворювань. Вони багаті акриламідом, який перетвориться у вуглеводи при варінні при високих температурах. Під час виробничого процесу, кількість акриламіда збільшується в 910 разів від допустимої норми, і це в одній пачці чіпсів, так що чим більше ви споживаєте чіпсів, тим більше ви збільшуєте ризик захворіти на рак. Чіпси також містять штучні ароматизатори, барвники і консерванти, які можуть завдати шкоди вашому здоров’ю.
5. Копченина, ковбаси, сосиски
Готові м’ясні страви такі, як хот-доги, сосиски і м’ясні делікатеси містять речовини, які збільшують їх термін придатності, але вони також містять нітрати, небезпечні з’єднання, які негативно впливають на увесь наш організм. За даними недавнього дослідження, регулярне вживання червоного м’яса збільшує ризик захворіти раком.
6. Солодкі газовані напої
Виробники і не думають приховувати, що газовані солодкі напої складаються з барвників, ароматичних есенцій, кислоти (консерванта), великої кількості цукру, вуглекислого газу і звичайної води. Робимо висновок! Вони даремні для нашого організму.
7. Консервовані помідори
Помідори – дуже корисні для нашого організму. Проте, консервовані містять кислоти, які можуть роз’їдати металеві підкладки банок, які виготовлені з Бісфенолу (bpa), який є головною причиною багатьох серйозних захворювань, а також зміни в ДНК.