Існують певні інгредієнти, котрі не можна змішувати у салатах.
Коли йдеться про салат, на думку приходять тисячі комбінацій. Люди по всьому світі їдять різні види салатів. Але, існують певні інгредієнти, котрі не можна змішувати у салатах. Одним із таких прикладів є огірки і помідори
Чому не можна поєднувати огірки і помідори у салаті?
Головна причина, по якій лікарі забороняють це робити, це те, що ці овочі мають різний час перетравлення та засвоєння.
За Аювердичною медициною, при поєднанні продуктів, потрібно добре знати час, через який вони засвоюються, інакше один продукт перетравиться швидше, а інший – залишиться у шлунку, що може спричинити шкоду для здоров’я та тіла.
Більш того, коли поєднувати подібну їжу, це уповільнить поглинання корисних речовин, поглинання цукрів. Таким чином, споживання таких продуктів не дозволить вам отримати всю користь від них. Більш того, ви будете відчувати вздуття живота, тошноту, пітливість та проблеми з травленням.
Інші комбінації, котрих потрібно уникати:
Макарони та сир
М’ясо та сир
Фрукти після їжі