Названі найкорисніші продукти для сніданку

Для того, щоб прокинутися, розбудити свій організм і при цьому не набирати поступово зайві кілограми, дієтологи рекомендують звернути увагу на доступні продукти харчування, які надають виключно користь здоров’ю, а особливо, якщо їсти їх вранці.

Ці продукти дієтологи називають найкориснішими для ранкового прийому їжі:

Ківі – благотворно впливає на кишечник, підсилює його перистальтику, а також покращує настрій і може стати гідною альтернативою калорійним десертам.

Вівсяна каша – по праву, цей продукт вважається надзвичайно корисним для органів травлення, так як в ньому є багато клітковини і інших корисних речовин, що очищають і в буквальному сенсі оздоровлюють організм зсередини.

Полуниця – зараз вже починається сезон полуниці, а тому не варто упускати шанс збагачення організму антиоксидантами і вітаміном С.

Курячі яйця – це відмінний поживний продукт, що має в своєму складі практично всю таблицю Менделєєва. Один тільки білок і протеїн чого варті, адже це незамінні джерела енергії, яка так необхідна кожній людині після пробудження.

Банан – цей солодкий жовтий фрукт покращує настрій, заряджає бадьорістю і піклується про серцево-судинну систему, так що немає кращого часу, ніж сніданок, коли потрібно їсти банани.

Грецький йогурт – повноцінне джерело кальцію, який здатний підняти людину на ноги зранку і надати їй сил на весь день вперед. До того ж, йогурт благотворно впливає на травлення.

Візьміть на замітку поради дієтологів і вживайте на сніданок продукти з вище представленого списку, тоді ваш ранок буде прекрасним у всіх сенсах, як і весь день.

Джерело

Поділись


Новини партнерів