Експерти розповіли про те, які продукти харчування є найбільш небезпечними для здоров’я.
Результати проведеної фахівцями перевірки показали наявність великої концентрації бактерій, які можуть викликати алергії людського організму і різного роду інтоксикації. Шкідливими для здоров’я можуть виявитися фрукти, овочі та зелень, і все через велику кількість вологи, яка створює сприятливе середовище для розмноження бактерій.
Заправки для салатів сприяють збагаченню живильного середовища для мікроорганізмів. Далі в списку виявилася риба і морепродукти. На третьому місці знаходиться м’ясо без обробки. У сирому м’ясі зберігаються не тільки багато бактерій, але і гельмінти різних видів.
Четвертий пункт в списку зайняли курячі яйця. Вони вимагають термообробки перед вживанням до своєї повної готовності. Останнє місце зайняв рис. Якщо тримати його в кімнатній температурі після готування, на ньому швидко починають розвиватися бактерії, що може привести до кишкових захворювань.