Потужний засіб для міцного сну

Він також ефективно покращує кровообіг, знижує тиск, ризик інфаркту і інсульту! І це ще не усе!

Усунення безсоння вживанням пігулок не є єдиним і кращим виходом. Вони мають довгі списки побічних ефектів і викликають звикання.

Навпаки, натуральні засоби набагато здоровіші і ефективніші альтернативи, які не мають побічних ефектів.

Ви все добре знаєте про те, якої серйозної шкоди нашому здоров’ю завдає безсоння і як важливо спати достатню кількість часу вночі. Тому варто, при появі такої проблеми, якнайшвидше усунути її.

Природа пропонує нам безліч трав, що благотворно впливають на здоров’я і самопочуття, і пропонуємо вам дізнатися про один з кращих засобів для зняття стресу, усунення безсоння і поліпшення якості життя.

Це – лаванда!

Лаванда вже багато віків використовується для лікування безсоння і інших порушень нервової системи. І вже довела свою ефективність.

Ви можете додати відвар лаванди або лавандову ефірну олію у ванну, і приймати її перед сном або просто приготувати чашку лавандового чаю.

Лаванда розслабляє м’язи, заспокоює, усуває занепокоєння і нервозність, а також допомагає швидко заснути і міцно спати до ранку.

Чай з лавандою також нормалізує травлення, позбавляючи від здуття живота і підвищеного газоутворення.

Лавандовий чай корисний людям, що страждають високим тиском. У складі лаванди є антиоксиданти, які допомагають понизити ризик інфаркту і інсульту. Чай добре впливає на посудини і зміцнює їх.

Лавандовий чай також ефективно покращує кровообіг.

Чай приносить дивовижну користь жіночому організму. Він полегшує болі під час місячних, знімає неприємні симптоми і дратівливість в період менопаузи.

Чай з лавандою легко приготувати, і ви зможете відчути негайний ефект, а також отримати задоволення від ароматної чашки чаю.

Додайте 2 чайних ложки кольорів лаванди в склянку окропу і залиште на десять хвилин. Процідіть чай і додайте трохи меду, щоб підсолодити його. Рекомендується пити по 2 чашки щодня.

Джерело

Поділись


Новини партнерів