Як розріджувати кров народними методами

Якщо вас цікавить питання розрідження крові, насамперед необхідно обмежити вживання продуктів, які підвищують згортання крові.

З раціону доведеться виключити: гречку, соєві і бобові продукти, буряк, капусту, редис, солодкий перець, кріп, петрушку. Забудьте про страви, які містять в своєму складі жирне м’ясо, банани, смородину, суницю і супутні інгредієнти.

Засоби для розрідження крові

Малина, ожина, чорниця, лимон, журавлина, інжир, абрикоси, вишні, виноград містять саліцилову та лимонну кислоту, за рахунок якої і можна досягти позитивних результатів в розрідженні крові. Експерти рекомендують також з’їдати один грейпфрут на добу, який можна замінити двома лимонами (нарізаємо дрібними часточками і засипаємо цукром). Два апельсини також сприяють розрідженню крові.

Часник має не просто лежати на столі, але і вживатися в їжу. Правда людям, що страждають на гастрит або виразку, з часником варто бути акуратнішим. У готуванні других страв, необхідно не забувати про лавровий лист. Щоденне меню повинно обов’язково поповнитися олією холодного віджиму. А ось на зміну чорному чаю повинен прийти зелений.

У народній медицині стверджують, що на організм позитивно впливає настій з трав, який потрібно пити протягом місяця з деякою перервою. Потрібна консистенція складається з глоду, шипшини, листя чорної смородини, квіток календули, трави буркуну. Тим, що страждають на алергію або захворюваннями нирок, тут краще не перестаратися. Народні цілителі, в свою чергу, рекомендують вживати настій молодих гілок верби або кори білої верби, можна спробувати лікуватися настоєм буркуну.

Джерело

Поділись


Новини партнерів