Простий і смачний напій допоможе позбавитися від підступної бактерії Хелікобактер Пілорі! Варто спробувати!
Людське тіло дуже складний механізм, але ми повинні максимально його знати, щоб контролювати усі процеси і зміни в ньому.
Інакше ми ризикуємо пропустити важливі сигнали і згодом постраждати від якого-небудь вірусу, бактерії або грибка.
Одна з бактерій, яка може завдати великого збитку нашому організму, – це бактерія Хелікобактер Пілорі. Від неї страждає значна частина населення всього світу, оскільки її досить складно діагностувати в домашніх умовах.
Хелікобактер Пілорі є бактерією, яка живе в нашому шлунку і дванадцятипалій кишці, і відповідає за найбільш поширену хронічну бактерійну інфекцію у людей.
Ця бактерія може вражати людину будь-якого віку, тому кожен повинен знати симптоми поразки цією бактерією.
Симптоми, які вказують на наявність цієї бактерії в нашому організмі, як правило, незначні, тому їх часто ігнорують:
– печія і відрижка
– відчуття важкості після їжі
– нудота
– здуття живота
– біль в животі
– закреп або пронос.
Ця небезпечна бактерія може стати причиною гастриту, кислотного рефлюксу, серйозного розладу шлунку і навіть виразки!
Також, ця бактерія є причиною серцево-судинних проблем і навіть депресії.
Існує з’єднання, присутнє в паростках брокколі, у вигляді глюкорафаніна, який отримав значну увагу з боку наукового співтовариства у пошуках альтернативного лікування.
Тому цей овоч почали активно використати для видалення бактерії Хелікобактер Пілорі. Ми розповімо вам рецепт напою, за допомогою якого ви зможете позбавитися від цієї бактерії, відновити нормальну флору в шлунку і кишківнику і навіть вилікувати виразку.
Рецепт!
Інгредієнти:
– 1 чашка сирої брокколі, нарізаної на дрібні шматочки
– 1,5 склянки ананаса, нарізаного на кубики
– 1 банан
– 1 склянка сирого шпинату
– 1,5 склянки води
Спосіб приготування:
Змішайте за допомогою блендера шпинат, брокколі і воду до вершкової консистенції, після цього додайте банан і ананас і ще раз подрібніть.
Приймайте напій по 1 склянці, 2-3 рази в день, за 30 хв до їжі.