Страждаєте від болів підшлункової залози і відчуваєте постійний дискомфорт? Тоді скористайтеся насінням льону! З його допомогою ви не тільки полегшити ваші страждання, але і зовсім забудете про недугу.
Вам знадобиться:
Насіння льону – столова ложка;
Вода – 100 грам.
Спосіб приготування
Візьміть свіже насіння льону і перемеліть в кавомолці. Залийте його окропом і поставте на маленький вогонь. Дайте суміші поваритися протягом п’яти хвилин під закритою кришкою.
Після закінчення даного часу зніміть каструльку з вогню і дайте лікам охолонути, не відкриваючи кришку. Приймати його необхідно за 30 хвилин до прийому їжі в теплому вигляді. Ні в якому разі не пропускайте суміш через сито.
Якщо підшлункова біль супроводжується регулярними нападами, тоді рекомендується приймати ліки кілька разів в день. Кількість прийомів визначайте самі, в разі потреби. І не забудьте також проконсультуватися з вашим лікарем!