Потужний засіб, який допоможе позбавитись від болю в суглобах

Цей інгредієнт використовують навіть в лікарнях! Позбавтеся від болю в суглобах цим смачним способом!

Болі в суглобах можуть бути симптомом серйозної проблеми зі здоров’ям, а відсутність діагностики та своєчасного лікування може призвести до подальших ускладнень. наприклад:

  1. Остеоартрит.

Остеоартрит буває найбільш частим типом артриту, і це відбувається, коли захисний хрящ на кінці кістки стає слабким. Це може статися в будь-якій частині тіла, але частіше за все воно вражає суглоби рук, колін, стегон і хребта.

Якщо ви відчуваєте біль в колінах, дуже важливо відвідати лікаря, щоб поставити правильний діагноз і вжити необхідних заходів.

2.Травма.

Якщо у вас травма, особливо в області суглобів, то цілком ймовірно, що симптоми болю триватимуть навіть після першої стадії лікування.

Посттравматичний артрит є частим типом остеоартриту, який є результатом травми суглоба.

3. Недостатня кількість вітаміну D.

Вітамін D є життєво важливою живильною речовиною для кісток. Він допомагає регулювати баланс кальцію і фосфору в крові, який підтримує стійкість кісток і зубів. Відсутність вітаміну D може послабити кістки і м’язи.

Симптомами можуть бути біль в кістках і чутливість, розпад зубів і навіть порушення слуху.

Незалежно від причини появи болю, є один чудовий компонент, який допоможе зменшити вашу біль і посилити хрящі, що покривають ваші суглоби – желатин.

Желатин неймовірно ефективний при таких проблемах, він має амінокислотні властивості, і на 98-99% складається з білка. Тому і має багато цілющих переваг для людського тіла.

Було підтверджено, що вживання желатину для полегшення болю в кістках і суглобах, має неймовірну ефективність, при цьому цей вид лікування може посилити хрящ.

Існує простий (і смачний) рецепт для використання переваг желатину щоб заспокоїти біль в суглобах.

Рецепт!

Тобі знадобиться:

  • 2-3 столових ложки вівсяної муки
  • 1 чайна ложка порошку кориці
  • 2 чайні ложки натурального желатину (у вигляді порошку)
  • 1 стакан натурального апельсинового соку (уникайте використання апельсинового соку з додаванням цукру)
  • 2-3 столових ложки подрібненого мигдалю
  • 1 чайна ложка органічного меду
  • 1 стакан води

Підготовка та використання:

Змішайте вівсянку з водою і поставте на вогонь, постійно помішуючи доведіть вівсянку до кипіння (приблизно 10 хвилин) і зніміть з вогню. Тепер додайте порошок кориці, желатин, апельсиновий сік, мигдаль і мед. Перемішайте всі інгредієнти, поки суміш не стане однорідною.

Ця кількість інгредієнтів розрахована на 2 дози, зберігати його необхідно в герметичному контейнері в холодильнику. Випийте половину цього напою вранці, натщесерце, а другу ввечері перед сном, протягом 15 днів поспіль.

Якщо текстура ліків дуже густа для вас, то ви можете додати ще води або апельсинового соку.

Перед застосуванням обов’язкова консультація лікаря!

Джерело

Поділись


Новини партнерів