Простий овоч від зайвої ваги і надмірного рівня холестерину

Рецепт смачного і дуже здорового засобу! Як тільки ви спробуєте, ви їстимете його щодня!

З цим чудовим і ароматним рецептом можна приготувати декілька страв: бутерброди, салати, тости, макарони, канапе, супи.

Головним його інгредієнтом є баклажан!

Багато досліджень вже довели, що цей овоч (строго, баклажан – це плід) призводить до зниження поганого холестерину.

Вони також довели, що вживання баклажанів також ефективно зменшує показники тригліцеридів і усуває сечову кислоту, тим самим зменшуючи ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Користь цього овоча не обмежується зниженням рівня холестерину і запобігання серцевих захворювань. Дізнайтеся про нього більше!

Речовина, яку містить баклажан – ніацин, вносить значний вклад у втрату ваги.

Крім того, він містить волокна, які сприяють зниженню відчуття голоду і допомагають зменшити абсорбцію жиру в кишківнику.

Дослідження, проведене Департаментом харчування і дієтології Федерального університету Ріо-де-Жанейро (UFRJ), показало, що сталося значне зменшення об’єму талії (тобто, пішов черевний жир) у групи, яка включала баклажан у свій щоденний раціон.

Ця група також відмітила, що індекс маси тіла (ІМТ) знизився.

Тепер перейдемо до рецепту:

Інгредієнти:

– 1 кг баклажанів

– 1 велика цибулина

– 1 червоний перець і помідор (за бажанням)

– 2 столових ложки оливкової олії

– сушена зелень

– свіжий базилік

– сіль, спеції за смаком

– стерилізовані скляні банки

Приготування:

Розріжте баклажани в кубики. Помістіть їх у воду і додайте одну столову ложку солі і одну столову ложку оцту. Замочіть в середньому 12 годин в холодильнику.

Це може бути уся ніч.

Добре промити.

Нарізати цибулю і потушкувати її з невеликою кількістю оливкової олії. Додайте баклажани, трохи води, помідори і нарізані перці, трави, спеції, сіль і нарізаний базилік.

Готуйте, поки баклажан не стане м’яким.

У скляну банку помістіть гарячі баклажани, закрийте щільно чистою кришкою (стерилізованою).

зберігайте її в холодильнику.

Зберігання триває в середньому 30 днів, поки банка закрита. Після відкриття використайте протягом максимум 8 днів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів