Вершкове масло з обліпихою – рекомендується вживати людям, які часто хворіють на застудні захворювання і тим, кого турбують виразка шлунка і гастрит (поза загостренням). Дуже смачно і корисно!
Складові:
- 200 г обліпихи
- 200 г вершкового масла
- 150 г дрібного цукрового піску
Читайте також: Медики назвали овоч, який допоможе ефективно очистити печінку
Приготування:
Обліпиху перебирають, промивають і обсушують. Ягоди подрібнюють в м’ясорубці.
Пюре протирають через сито. Макуху перекладають в марлю і гарненько віджимають.
У блендері збивають вершкове масло, цукор і обліпиховий сік. Отримане масло перекладають в скляну банку і прибирають в холодильник. Для більш тривалого зберігання – в морозилку.