Природні способи полегшення болю в зап’ясті

Ви страждаєте таким станом, як оніміння, біль або навіть слабкість ваших руках?

Це може бути ознакою і симптомом стану, який відомий як кистьовий тунельний синдром. За словами експертів, (ідея прийшла від лікарів Медичного центру Університету Меріленда), це викликано проблемою в зап’ясті, яке було напруженим.

Для вас важливо вилікувати синдром кистьового тунелю при ранніх ознаках його симптомів, щоб запобігти додатковим незворотнім пошкодженням і дискомфорту. Ваш лікар або фізіотерапевт, безумовно, накаже вам носити шину. З іншого боку, є деякі природні та ефективні засоби, які ви дійсно можете спробувати, щоб заспокоїти дискомфорт і біль, такі як:

Цілісні зерна
Магній, який можна знайти в цільних бобових, зернових, а також зелених овочах. Це надзвичайно важливо для розслаблення м’язів і нервової функції. Споживайте правильну кількість багатих на магній продуктів.

Лляна олія
Рекомендується, щоб ви споживали столову ложку олії, змішану з апельсиновим соком. Олія з лляного насіння лікує запалення, відновлюючи жирні кислоти омега-3.

Ананас
Цей тропічний плід містить потужний фермент, який відомий як бромелайн. Він має здатність руйнувати запальні білки. В результаті це вигідно не тільки для зменшення болю, викликаного напругою, але і для загоєння синдрому швидше.

 

Куркума
Для досягнення найкращих результатів приймайте добавки куркуміна.

Волоські горіхи
Волоські горіхи можна розбити і використовувати в якості заміни панірувальних сухарів при приготуванні рибного філе і смажених курчат. Ці чудові горіхи насичені омега-3 жирними кислотами, які корисні для зниження запалення.

Лід
Використання пакета льоду, обгорнутим тонким рушником, на ваших зап’ястях, здатне заспокоїти біль і полегшити запалення. Пропонується залишити лід на зап’ясті на 10 хвилин і повторювати це щогодини, поки дискомфорт не зменшиться.

Висока температура
Цей домашній засіб може фактично зменшити ймовірність пробудження від болю, поки ви спите. Деякі люди реагують на тепло краще, ніж на лід. Рекомендується обкласти обидві руки і зап’ястя теплою або гарячою водою протягом як мінімум 12-15 хвилин, перш ніж лягати спати .

Поділись


Новини партнерів