Продукти, які без побоювання можна і навіть корисно їсти на ніч

Хто не любить вечірні посиденьки за чашкою чаю біля телевізора або з книгою в руках? При цьому вкрай рідко вдається втриматися і що-небудь не пожувати. Просто справжнє випробування для тих, хто піклується про свою фігуру і намагається не переїдати!

Список дозволених на ніч продуктів

Мрієте без наслідків об’їдатися на ніч? Але незважаючи на це, ви відмовляєте собі в цих маленьких радощах. Не впадайте у відчай, адже зараз ми вас ознайомимо зі списком продуктів харчування, які можна і потрібно їсти після 18:00.

  • Темний шоколад. Всупереч поширеній помилці, цей продукт вкрай сприятливий для вечірнього споживання. З’їсти пару часточок за вечірнім чаєм – це те, що потрібно.
  • Рідкий суп. В ідеалі – бульйон з шматочком курячого м’яса. У невеликих порціях не тільки корисний для вечірнього споживання, але і допоможе заспокоїти організм після важкого дня.
  • Мигдаль. Абсолютно дієтичний продукт, який вкрай корисний для організму! Без побоювання їжте його після шостої вечора.
  • Насіння гарбуза. Пара жмень після 18.00 прекрасно втамує відчуття голоду, і наситить організм. До того ж магній в складі насіння надасть на нього заспокійливу дію.

Пам’ятайте: щоб не перестаратися з пізнім прийомом їжі, краще випити перед цим склянку теплої води. Приємного вечірнього апетиту!

Поділись


Новини партнерів