Вчені не перше сторіччя шукають ліки проти раку, але поки що такої пігулки не знайдено. Хоча, у кожної людини є шанс на те, щоб попередити розвиток злоякісної пухлини в своєму організмі.
Для цього потрібно всього лише харчуватися продуктами, які збагачені антиоксидантними речовинами, що перешкоджають росту ракових клітин.
Куркума. Ці прянощі є потужним антиоксидантом, які поліпшують травлення і виводять з організму токсичні речовини.
Базилік і червоний латук, а також інші види зелені з темними листям. У цих рослинах містяться каротиноїди, які мають протираковий ефект.
Броколі. На думку онкологів, даний сорт капусти знижує ризик деяких видів раку за рахунок свого багатого складу.
Морські водорості. Крім йоду і маси корисних компонентів, в складі водоростей є антиоксидантні речовини, що забезпечують надійний захист від раку.
Часник. Особливо ефективні протиракові властивості часнику для органів травлення. Медики рекомендують вживати його щодня в сирому вигляді.
Ріпчаста цибуля. В результаті досліджень вчених було виявлено унікальну властивість цибулі – запобігання пошкодження генів, яке могло б призвести до онкологічних захворювань. Плюс до всього, цибуля – природний антиоксидант, який дбає про здоров’я в цілому.
Помідори. Цей овоч вважається одним з найкорисніших в плані профілактики раку, тому що містить у собі лікопін, який є відмінною антиоксидантною речовиною, що сприяє виведенню з організму вільних радикалів.
Чорниця. З усіх ягід чорницю називають найефективнішою щодо блокування зростання ракових клітин в організмі людини. Також чорниця захищає здорові клітини від трансформації в злоякісні.
Зелений чай. Цей напій відомий всім, як найпродуктивніший протираковий засіб. Зелений чай знижує ризик розвитку онкологічних захворювань і запобігає зростання ракових пухлин за рахунок антиканцерогенних речовин в своєму складі.
Включіть в раціон харчування ці продукти і будьте спокійні за своє здоров’я, крім захисту від онкологічних захворювань ви отримаєте масу користі від них.