Простий засіб проти болю в колінах

Ця суміш олії та гімалайської солі поєднує протизапальні властивості обох інгредієнтів. У результаті ви отримаєте унікальний ідеальний засіб проти болю в колінах.

Багато людей ігнорують біль у колінах, але ці суглоби досить тендітні й легко травмуються. Часто це пов’язано з відсутністю амортизації.

Хоча суглоби захищені зв’язками й сухожиллями, є безліч чинників, які прискорюють їх зношення. І ці чинники можуть призвести до запальних реакцій та сильного болю.

І хоча ці розлади можна лікувати анальгетиками та періодами відпочинку, іноді необхідно вдаватися до інших методів лікування, щоб полегшити біль у колінах.

На щастя, є природні рішення. За низьку ціну ці рішення допомагають боротися з хворобами, не викликаючи побічних ефектів.

Ми розповімо про засіб проти болю в колінах для зовнішнього використання. За допомогою лише 2 інгредієнтів він допоможе зняти біль у колінах за короткий час.

Інгредієнти для полегшення болю в колінах

Лікувальна комбінація для полегшення болю й запалення колін досить проста. Це поєднання оливкової олії та гімалайської солі.

Ці інгредієнти мають протизапальні та судинорозширювальні властивості. Тож після застосування вони покращують кровообіг. Крім того, вони підтримують роботу лімфатичної системи.

Ба більше, ці інгредієнти покращують процес оксигенації м’язів та суглобів. Отже, вони зменшують відчуття жорсткості. Загалом, вони полегшують біль у колінах.

Переваги оливкової олії

засіб проти болю в колінах на основі олії

Оливкова олія – ​​це різновид здорових жирів. Вона має високий вміст необхідних поживних речовин і лікувальні властивості.

Її протизапальні сполуки діють як м’язові релаксанти. Отже, оливкова олія ідеально підходить для зменшення запалення та хвороб, які впливають на рух.

Крім того, її зовнішнє застосування дає цікаві переваги для кровообігу. Це сприяє полегшенню болю в колінах та напруження м’язів.

Її рекомендують для його м’якого знеболювального ефекту. І вона ідеально підходить для контролю головного болю, скутості шиї та інших проблем, що виникають в результаті запалення.

Крім того, найцікавіше те, що її сполуки покращують здоров’я шкіри, знижуючи негативну дію вільних радикалів і токсинів. І, звісно, вона може полегшити біль у колінах.

Переваги гімалайської солі

Гімалайська сіль стала лікувальним засобом. Вона ідеально підходить для зменшення болю в суглобах та м’язах.

Вона містить такі важливі мінерали, як натрій та магній. Ці мінерали діють як потужні релаксанти, коли її застосовують місцево.

Також її споживання покращує активність ферментів. До речі, вона регулює електричні та м’язові імпульси після надзвичайно виснажливих тренувань.

Крім того, їй приписують заспокійливі та протизапальні властивості. За допомогою масажу ці протизапальні властивості зменшують до 30% біль у колінах, спині й руках.

Її застосування так само покращує лімфатичну функцію, сприяючи виведенню токсинів і рідин, які зберігаються в тканинах.

Ба більше, вона також є природним седативним засобом для нервової системи та служить доповненням для стимуляції секреції серотоніну.

Як приготувати лікарський засіб проти болю в колінах

ефективний засіб проти болю в колінах

Лікувальна комбінація оливкової олії та гімалайської солі – це засіб для зовнішнього застосування, який контролює біль, не викликаючи побічних реакцій.

Звісно, це не чудо-засіб, але, його регулярне застосування допомагає усунути проблеми з запаленням та рухливістю колін.

Інгредієнти

  • 1 склянка оливкової олії (200 г)
  • 1 склянка гімалайської солі (120 г)

Посуд

  • скляна пляшка з кришкою
  • дерев’яна ложка

Приготування

  • Налийте оливкову оливу в скляну пляшку й додайте гімалайську сіль.
  • Змішайте інгредієнти дерев’яною ложкою та, після того, як вони повністю змішаються, добре закрийте пляшку.
  • Помістіть засіб у прохолодне темне місце на 8 днів.

Як використовувати

  • Візьміть велику кількість засобу й натріть ним уражені ділянки.
  • Робіть ніжний масаж 3-5 хвилин і відпочиньте.
  • Нехай інгредієнти подіють ще 20 хвилин, а потім змийте холодною водою.
  • Повторюйте щоразу, коли відчуєте біль. На бажання ви також можете застосовувати засіб 3 рази на тиждень для профілактики.

Ви зацікавлені? Це альтернативний засіб проти болю в колінах, проте його властивості дуже цікаві та ефективні.

Спробуйте й усуньте біль у колінах!

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів