Що буде з організмом, якщо припинити вживати борошняні продукти

Я навіть і подумати не могла, що пшеничне борошно чинить такий вплив на наш організм! Ви точно цього ще не знаєте.

Ви коли-небудь замислювалися, що станеться з вашим тілом, якщо ви припинете вживати пшеничне борошно?

Давайте поговоримо про це.

Пшеничне борошно, яке, як відомо, має клейковину, є основним інгредієнтом продуктів, таких як хліб, булочки, пиріжки, піца, торти, макарони, печиво.

Ця їжа у багатьох є завжди на кухні, тому що вона смачна і бажана для багатьох.

Проблема в тому, що очищене або цілісне пшеничне борошно пов’язане з серйозними захворюваннями, такими як рак.

Постійне вживання цього борошна викликає гіпертонію, слиз (мокроту) і діабет.

Ви знаєте чому пшеничне борошно біле?

Цей колір не є природним для пшеничного зерна.

Білий колір пшеничного борошна зазвичай отримують при використанні оксиду хлору.

Хлорний газ піддається хімічній реакції окислення з деякими білками борошна, утворюючи аллоксан в якості неумисного побічного продукту.

Виробники говорять, що відбілювальні засоби і окисники не залишають шкідливих залишків у борошні, але декілька опублікованих досліджень підтверджують, що це неправда.

Тому навіть в простому шматку хліба ховається хімічна отрута.

Аллоксан – є продуктом розкладання сечової кислоти.

Це отрута, яку використовують для того, щоб у здорових лабораторних тварин (в основному щурів і мишей) з’явився діабет, завдяки цьому дослідники можуть тестувати “лікування” діабету.

Аллоксан викликає діабет, тому що він руйнує бета-клітини підшлункової залози, які роблять інсулін.

Якщо аллоксан викликає діабет у мишей, то чи викличе він діабет у людей, котрі вживають хліб? Відповідь очевидна!

Річ у тому, що, коли ми припиняємо споживати цю їжу, наше тіло має ряд переваг:

1. Нормалізується вага і емоційний стан

Ви можете цього не знати, але гліадин, присутній в пшеничному борошні, дає сигнал голоду в мозок.

Тому, якщо ви маєте зайву вагу, тримайтеся чимдалі від пшеничного борошна, оскільки воно стимулює ваш апетит.

Інша проблема споживання продуктів з таким борошном полягає в тому, що вони мають досить досить велика кількість цукру.

2. Прискорите обмін речовин і нормалізуєте рівень цукру в крові

Усім відомо, що пшеничне борошно є дуже калорійним.

Дослідження довели, що пшеничне борошно дійсно робить людей товстими.

Група тварин, що вживали продукти на основі глютену, була набагато жирнішою, ніж група, яка не споживала продукти, що містять пшеничне борошно.

Це пов’язано з тим, що воно уповільнює обмін речовин і підвищує рівень глюкози в крові.

3. Запобіжіть кишковим розладам

Ця ще одна перевага. Той, хто припиняє їсти пшеничне борошно, уникає проблем з кишківником.

Легко зрозуміти: пшеничне борошно викликає запалення стінок кишківника.

Не лише це: клейковина викликає запальні процеси в організмі і метеоризм.

4. Зниження рівня холестерину

Це унікальна перевага для усіх, у кого проблеми з серцем.

Вже після декількох тижнів відмови від пшеничного борошна, поганий холестерин знижується до нормального рівня, тоді як хороший холестерин також збільшується до нормального рівня.

5. Допомагає збалансувати pH організму

Ідеальний рН для нашого тіла складає 7,4, тобто злегка лужний.

Чим більше лужної їжі, тим краще для нашого організму.

Проблема в тому, що продукти з клейковиною дуже кислі.

Коли ми їмо пшеничне борошно, організм зрештою видаляє кальцій з кісток для підтримки балансу pH.

Це дегенерує кістки і може навіть привести до остеопорозу.

Але коли ми припиняємо споживати продукти, отримані з пшеничного борошна, ми вносимо вагомий внесок в підлуговування нашого тіла і балансу рН.

Пшеничне борошно дійсно повинне зникнути з нашого харчування.

Намагайтеся вживати достатню кількість овочів, зелені, горіхів, насіння, фруктів і поступово зменшувати споживання продуктів на основі пшеничного борошна, щоб надалі відмовитися від нього повністю.

Джерело

Поділись


Новини партнерів