Як зробити дієту ефективнішою?

Гречневая диета на 7 дней

Розвантажувальні дні є дуже ефективним методом під час схуднення. Як вони допоможуть зробити дієту результативнішою і які продукти слід їсти під час розвантажувальних днів, читайте в цьому матеріалі.

Огірки

Огірки є відмінним сечогінним засобом, так як вони на 90 відсотків складаються з води. Це буде один з найдієвіших розвантажувальних днів, якщо ви будете «сидіти» на одних огірках. Головне, з’їсти не менше півтора кілограмів за день. Огіркове розвантаження за раз дозволить скинути до двох кілограмів.

Кавун

Це аналог огірка, тільки солодкий. Він також складається в більшості своїй з води. Він дозволить очистити нирки, вивести зайву рідину з організму, знизити артеріальний тиск. За день можна їсти не більше семи кілограмів кавуна. Однак якщо у вас підвищений цукор в крові, то краще вибрати інший засіб для розвантажувального дня.

Читайте також: Дешевий і простий спосіб зцілитись від десятка хвороб

Яблука

Мабуть, багато хто погодиться, що це найприємніший розвантажувальний день, коли він складається з яблук. Їх можна вживати в будь-якому вигляді, головне, без цукру, інакше загубиться весь сенс. За день потрібно з’їдати до 2 кілограмів, тобто приблизно 1-2 яблука за чотири прийоми їжі.

Гречка

Такі розвантажувальні дні стануть найбільш ситними. Потрібно з’їдати не більше 150 грамів за один прийом їжі, яких повинно бути не більше п’яти на день. Пам’ятайте, що в такі дні також слід пити якомога більше чистої питної води. Також можна включити в раціон зелений чай.

Поділись


Новини партнерів