7 напоїв, які позбавлять вас від жиру навколо печінки

Печінка має бути здоровою – це аксіома, яка відома усім. Від роботи печінки залежить і робота інших органів, і самопочуття людини в цілому. Щоб печінка служила вам довго і вірно, потрібно позбавити її від жиру, який утворюється з часом. І для цього зовсім не обов’язково купувати в аптеці лікарські препарати: навіть ті, які зроблені на основі натуральних засобів, містять багато хімії.

Просто приготуйте сім напоїв: смачних і дуже корисних – і все буде в порядку
Ромашковий чай (хоч він і гіркий) дуже допомагає відновити роботу печінки і має заспокійливу дію: ви зможете розслабитися і заснути.

Лимонна вода: її можна пити впродовж дня. Киньте з вечора в карафу з водою декілька часточок лимона, а з ранку починайте пити, в необмеженій кількості. Лимонна вода не лише відновить роботу печінки, але і очистить кров від токсинів. А ще це дуже смачно.

Зелений чай з насіння лотоса: він поліпшить роботу не лише печінки, але і серця. А щоб посилити дію, додайте в чай трохи лаванди.

Чай з пелюсток троянди – це неймовірно смачно і дуже корисно. Ваша кров стане чистою, а печінка – здоровою.

Склянка м’ятного чаю, випитого на ніч, допоможе зробити здоровою травну систему, печінку. Та і просто так пийте: м’ятний чай дуже смачний і ароматний.

Чай (кисіль) з вівсяних пластівців: в нім дуже багато білків, вітамінів і мінералів. Він забезпечить вам 100% здоров’я.

Чай з листя лимонника: дуже корисний, вітамінний напій. Він допомагає усьому організму працювати в потрібному ритмі. Завдяки цьому напою, ви забудете про свої хвороби.

Будь-який чай заварюйте, як завжди: невелику кількість листя або пакетик трави залийте гарячою водою (але, ні в якому разі, не окропом). Дайте настоятися впродовж 5 хвилин – і можна пити.

Пийте впродовж дня дуже багато води (не менше двох літрів) і спіть не менше 7 годин – і тоді ви точно завжди будете здоровими, відпочилими і красивими.

Джерело

Поділись


Новини партнерів