Вчені розповіли, як просто уникнути похмілля

Вчені відзначають, що ідеальним засобом для боротьби з похміллям в ранковий час є білковий сніданок.

Дослідники з Університету Манчестера встановили, що смажені сніданки не дають організму боротися з похміллям. За словами фахівців, велика кількість жирів не дозволяє включити метаболізм і вивести токсини після вживання алкоголю.

Вчені відзначають, що ідеальним засобом для боротьби з похміллям в ранковий час є білковий сніданок. Також організму допоможе очиститися велика кількість клітковини. Вона дає можливість активувати метаболізм і направити його дію на виведення шкідливих токсинів з організму. Білок запускає процес перетравлення їжі та наповнює енергією всі м’язи.

Читайте також: Що категорично не можна їсти натщесерце: ТОП-5 продуктів

“Для того щоб швидко позбутися від болю в голові і неприємних відчуттів, досить просто випити кухоль бульйону. Вміщені в ньому білки стануть відмінним енергетичним засобом. Крім того, можна приготувати спаржу на пару. Після прийому їжі при похміллі людина повинна не насититися, а почати відчувати голод. Це буде означати, що організм почав виводити токсини “, – розповіли британські фахівці.

Також рекомендується випити солодкий напій або з’їсти шоколадку. Глюкоза запустить в організмі всі процеси і підвищить рівень цукру в крові, що витісняє токсини. У той же час важливо не переїдати, так як тіло людини при похміллі знаходиться в слабкому стані.

Джерело

Поділись


Новини партнерів