Потужна рослина для покращення кровообігу мозку

Люди багато століть лікують артрит, подагру, астму, екзему, захворювання печінки, жовчного міхура, серця. Воно допомагає відновити організм після важких хвороб!

Ви відчували, що ваш розум і тіло втоми?

Знайте, що є потужна і ароматна трава, здатна забезпечити необхідну енергію.

Він добре росте в теплому кліматі і широко використовується як приправа.

Люди багато століть лікують проблеми із здоров’ям використовуючи цілющу силу розмарину.

Ось лише деякі переваги цієї дивовижної рослини:

– Розмарин покращує роботу серця і кровообіг:

Він має антисклеротичні властивості, знижує рівень холестерину. Дослідження довели, що ця рослина корисна після важких хвороб, особливо для літніх людей з порушенням мозкового кровообігу.

Для поліпшення мозкового кровообігу і поліпшення роботу серця рекомендується застосовувати розмарин так: 1 чайну ложку листя залити 2 склянками окропу, настояти 30 мін в термосі, потім процідити. Приймати по 1-2 їдалень ложки 3 рази в день до їди.

– Розмарин омолоджує клітини шкіри:

Він зволожує шкіру, зменшує зморшки, активізує циркуляцію крові, відновлює еластичність шкіри, знімає набряки, покращує колір обличчя, усуває пігментні плями.

Рекомендується пити розмариновий чай, додавати ефірну олію розмарину крему і маски, а також протирати обличчя відваром розмарину.

– зменшує болі в суглобах, усуває запалення і загоює

Особливо корисний розмарин для усунення запальних процесів в організмі, тому він корисний при різних захворюваннях суглобів, дихальних шляхів і для лікування ран і виразок.

– Покращує здоров’я мозку

Це пов’язано з тим, що розмарин збільшує приплив крові до голови.

Трава містить з’єднання, які запобігають деградації важливого нейротрансмітера, здатного забезпечити хорошу пам’ять.

– Допомога проти втоми надниркових залоз і стресу

Розмарин прекрасний, тому що він заспокоює гормони стресу і покращує настрій. Розмарин не лише поновлює енергію, але і розслабляє тіло і розум.

– Стимулює зростання волосся

Це пов’язано з тим, що розмарин покращує кровообіг.

– Від ожиріння

Розмарин допомагає схуднути за рахунок прискорення розщеплювання жирів і зниження апетиту. Ефективніший він разом з травою полину, шавлії і квітками терну. Змішайте трави в рівних кількостях і приготуйте чай з 1 чайної ложки суміші трав і 300 мл окропу. Настоювати 25 хвилин, процідити. Пити по 150 мл тричі в добу 21 день за 30 хвилин до їди.

Ви можете використати цілющу силу розмарину декількома способами:

Використайте ефірну олію розмарину: вдихайте аромат, додайте в аромалампу, в шампуні, крему і маски для догляду за шкірою і волоссям.

Вживайте чай: рекомендується випивати 1-2 чашки розмаринового чаю щодня.

Особливо добре пити такий чай увечері перед сном.

Розмариновий чай вживає також при діабеті, захворюваннях печінки, жовчного міхура, інфаркті міокарду.

Розмарин прекрасно росте в кімнатних умовах. Для цього краще всього узяти гілочку дорослої рослини, помістити у банку з водою для розвитку коренів, потім посадити і забезпечити доступ свіжого повітря і сонячних променів.

Не можна використати рецепти з розмарином для лікування дітей до 12 років, при епілептичних нападах, вагітності. Розмарин на деякий час підвищує тиск, тому його не рекомендується застосовувати і при гіпертонії 2-3 міри.

Джерело

Поділись


Новини партнерів