Незвичайні властивості суміші перцю, лимонного соку і солі

Сік лимона, перець і сіль є часто використовуваними приправами. Але мало хто знає, що з їх допомогою можна позбутися від великої кількості всіляких недуг. Причому, в народній медицині ці приправи застосовують уже досить давно. Розглянемо випадки, при яких сіль, перець і лимон здатні творити чудеса.

1. Біль в горлі. Щоб їй запобігти, досить взяти лимонний сік, перемішати в ньому чайну ложку чорного перцю і таку ж кількість солі. Даним розчином необхідно періодично полоскати горло до тих пір, поки кашель не припиниться.

2. Закладеність носа. Для боротьби з цією недугою достатньо розтерти в ступці кмин, чорний перець і коріандр. «Пари» суміші повільно вдихайте – носове дихання швидко прийде в норму.

3. Боротьба з жовчними каменями. З цією метою досить взяти склянку оливкової олії, чорний перець і сік одного лимона. Змішати це все і отриманий розчин вживати всередину. Жовчні камені, якщо вони досить ще скромного розміру, вийдуть з вашого організму.

4. Стоматит. Дана хвороба утворюється в ротовій порожнині. Для її усунення знадобиться звичайна гімалайська сіль, розчинена у воді. Отриманим розчином необхідно полоскати рот і горло – хвороба швидко відступить.

5. Боротьба із зайвим жиром. Щоб привести свою фігуру в порядок, потрібно просто взяти столову ложку лимонного соку, змішати з ложкою меду і склянкою теплої води. Одержаний розчин вжити всередину. Вживати щодня по кілька разів.

6. Нудота. З цим нападом прекрасно справляється розчин з теплої води, лимонного соку і чорного перцю. Перераховані інгредієнти прекрасно справляються з нудотою.

7. Зубний біль. Для боротьби з цим захворюванням необхідно взяти сік лимона і змішати його з маслом гвоздики. Одержаним розчином прополоскати ротову порожнину.

8. Грип та застуда. Давно відомо, що лимон чудово бореться з цими вірусами. Досить розвести лимонний сік в стакані гарячої води, додавши туди трохи чорного перцю, і випити. Ви незабаром отримаєте суттєве полегшення.

Ось і всі поради. Здавалося б, що можуть зробити ці 3 елементи, на перший погляд абсолютно несумісні? Однак, насправді, вони можуть багато чого. Дотримуйтесь наших порад і будьте здорові!

Поділись


Новини партнерів