Фахівці розповіли, кому не слід вживати імбир

В останні роки імбир став дуже популярним продуктом. Всі його корисні властивості важко перелічити. Проте найпоширеніша причина вживання імбиру – зменшення апетиту та прискорення метаболізму. І все ж є певні групи людей, яким варто видалити цей продукт зі свого раціону.

У зимовий період імбир користується величезним попитом, адже він допомагає імунній системі боротися з простудними інфекціями.

Багато людей щодня використовують імбир як спецію в своєму раціоні, а також п’ють імбирний чай. Але медики застерігають: не всім людям однаково корисний цей продукт.

Фахівці розповіли, кому не слід вживати імбир.

Вагітні
В імбирі міститься багато найсильніших стимуляторів, які здатні викликати передчасні скорочення у вагітних. Особливо небезпечно вживати корінь в останньому триместрі.

Люди з розладами крові
Імбир може погіршити стан крові у людей, які страждають на гемофілію – хронічною кровоточивістью, яка з’являється на грунті зниженого згортання крові. Причина в тому, що імбир прискорює кровообіг.

Люди, які намагаються набрати вагу
Імбир зменшує апетит, а також прискорює метаболізм. Таким чином, люди, яким необхідно поправитися, повинні уникати вживання імбиру, а також будь-яких добавок, до складу яких він входить.

Джерело

Поділись


Новини партнерів