Потужний засіб для запобігання серцево-судинних захворювань

Дуже корисно і смачно! От як приготувати сік з ківі без консервантів!

Сік ківі – це те, що вам треба для повсякденного використання, тому що він діє позитивно на ваш організм і наповнений різними здоровими інгредієнтами.

Це відмінний інструмент для тих, у кого проблеми з піском у нирках і жовчю.

Сік ківі надасть вам велику кількість калію і клітковину, яка може захистити вас від розвитку хвороб серця.

Сік або сироп з ківі містять: вітамін А, вітамін С, вітамін Е, вітамін Д, селен, кальцій, калій, фосфор, каротиноїди, залізо, хлорофіл, лютеїн, вуглеводи, флавоноїди.

Тому він рекомендується для дитячого харчування і особливо рекомендується під час вагітності.

Дослідження показали, що у людей, у яких розвинулася будь-яка форма хвороби легенів, при регулярному вживанні свіжих ківі, збільшувалася дихальна здатність на 32% і знижувався кашель на 27%.

Ми розповімо вам, наскільки корисний ківі і чому добре пити сік ківі? Він діє на людський організм таким чином:

Звільняє нирки, сечовий міхур і жовчний міхур від присутності каменів і піску.
Запобігає розвитку серцево-судинних захворювань.
Запобігає появі тромбів і проблем із згортанням крові.
Знижує ризик інсульту.
Захищає життєздатність клітин.
Він впливає на зір і запобігає захворюванням очей (катаракта, дегенерація жовтої плями, кон’юнктивіт.).
Сприяє відновленню вашого організму.
Захищає ваше ДНК від негативної дії вільних радикалів.
Детоксифікує організм.
Покращує імунітет.
Запобігає утворенню жирових відкладень.
Він знімає симптоми бронхіту, хронічного кашлю і інших захворювань легенів.
Видаляє целюліт.
Сприяє поліпшенню здоров’я вашої шкіри.
Покращує вашу пам’ять.

Ви маєте бути обережні з щоденним вживанням ківі. Ви не повинні пити більше ніж 1 -2 склянки соку в день, тому що він може викликати у вас алергію.

Рецепт соку з ківі.

Інгредієнти:

1,5 кг свіжих і очищених фруктів ківі.
0,5 кілограма цукру.
1,5 літра води.

Приготування:

Очистіть ківі і наріжте його, покладіть у блендер і змішайте. Потім додайте в отриману суміш холодну кип’ячену воду і цукор. Ретельно перемішайте, поки цукор повністю не розчиниться.

Після цього простерилізуйте скляні пляшки, і налийте в них сік з ківі. Зберігати в холодильнику. Перед використанням соку розбавте його водою.

Сік ківі дуже смачний і корисний, і ми сподіваємося, що нам вдалося переконати вас спробувати зробити цей сік.

Джерело

Поділись


Новини партнерів