10-хвилинна процедура здатна вилікувати від міжхребцевої грижі

Гарна новина для мільйонів людей, які страждають від хронічних болів в спині. Ця десятихвилинна процедура, як з’ясувалося, забезпечує майже миттєве полегшення.

Хронічні болі в спині істотно знижують якість життя величезної кількості людей. За статистикою, в той чи інший період з ними стикається до 80% всіх дорослих людей на нашій планеті. Однак вчені з Sapienza University в Римі з’ясували, що переважна більшість пацієнтів зможуть повністю позбутися від болю, якщо пройдуть через 10-хвилинний сеанс пульсуючої радіочастотної терапії. Такими є результати дослідження, в якому взяли участь жертви болів в спині, викликаних міжхребцевою грижею, а також здавленням хребетних дисків. У цьому випадку біль нерідко поширюється на ноги, і міжхребцева грижа є найбільш поширеною причиною появи подібного роду симптомів.

Учасники експерименту проходили через мінімально інвазивні радіологічні процедури, які здійснювалися за допомогою комп’ютерної томографії. Голка вводилася в місце розташування пошкодженого хребетного диска і нервового закінчення. Після ін’єкції туди починали надходити пульсуючі радіочастотні сигнали протягом 10 хвилин. За рахунок цієї пульсації грижа зникала навіть без жодного дотику до диска. Зонд забезпечував м’яку електричну енергію, не викликаючи жодних температурних ушкоджень, і результати цієї методики виявилися просто приголомшливими. Пацієнти відновлювали нормальну активність і протягом дня позбувалися від болю, який мучив їх місяцями і роками.

Читайте також: Потужний засіб для відновлення роботи печінки

В експерименті взяли участь 80 осіб, що страждали від гострого болю в спині не менше трьох місяців через грижі міжхребцевого диска. Всі вони раніше не реагували на консервативні методи лікування на кшталт фізичних навантажень і ліків. 81% учасників експерименту не відчували ніякого болю в спині і через рік після завершення всього одного сеансу, який тривав 10 хвилин.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів