Як схуднути взимку: ТОП-6 жироспалюючих продуктів

Дізнайтеся, які продукти цієї зими можуть допомогти вам стати трохи стрункішими.

Солодка картопля

Солодка картопля – відмінне джерело клітковини, яка допомагає зберегти відчуття ситості і при цьому, стимулювати роботу вашої травної системи для додаткового спалювання калорій. А крім того батат також містить гормон, який допомагає регулювати рівень цукру в крові.

Груші

Восени і взимку ви можете знайти різні сорти груш, і є причина, по якій в холодну пору року слід налягати на ці плоди. Груші, як і яблука, містять високий рівень пектину, який, зв’язуючись з водою, обмежує кількість жиру, яку поглинає тіло.

Індичка

Індичка також належить до продуктів, які допомагають спалювати жир. Пісний білок дозволяє вам насититися і дає енергію, що стимулює поліпшення обміну речовин. А щоб знизити кількість споживаних калорій, їжте м’ясо індички без шкірки.

Грейпфрут

Грейпфрут є прекрасним джерелом розчинної клітковини, яка може допомогти вам довше залишатися ситим і, за рахунок цього, скоротити порцію їжі під час наступної трапези. Ви можете їсти фрукт окремо або додавати його в салати.

Читайте також: Цей фрукт покращує роботу серця і травної системи

Кориця

У холодну пору року кориця є одним з основних інгредієнтів для багатьох теплих напоїв. Ця спеція, що володіє прекрасним ароматом, регулює рівень цукру в крові і збільшує метаболізм.

Темний шоколад

Улюблені ласощі багатьох – чорний шоколад містить два компоненти, які, як відомо, підвищують метаболізм: кофеїн і антиоксидант катехін. Однак пам’ятайте, що споживати в день можна невелику кількість шоколаду, якщо ви не хочете, щоб цукор і калорії переважили потенціал спалювання жиру темного шоколаду.

Джерело

Поділись


Новини партнерів