Простий і ефективний засіб від високого тиску

Якщо ви страждаєте від високого кров’яного тиску, ця інформація буде дуже корисна для вас!

Недавні дослідження виявили, що яєчний білок може допомогти понизити тиск, краще і ефективніше, ніж деякі фармацевтичні препарати.

Ця новина чудова, чи не так?

Білок яйця містить речовину, що називається пептидом, яке є одним з будівельних блоків білків.

Ця речовина допомагає понизити кров’яний тиск, за словами дослідників з Університету Клемсона.

Ця новина була представлена ​​на Національних зборах і виставці Американського хімічного суспільства в Новому Орлеані.

Перед цим висновком вже було відомо, що пептид, званий RVPSL, блокує вироблення ферменту, що підвищує кров’яний тиск.

Вчені провели експеримент на щурах, піддаючи тварин RVPSL в кількості, аналогічній змісту його в шести яєчних білках.

Пептид піддавали дії температури 90 градусів.

Результат був неймовірним: пептид має таку ж ефективність, як і низька доза каптоприла.

Також було виявлено, що яєчний білок контролює рівень цукру в крові, який чудово підходить для діабетиків, а також знижує рівень холестерину.

Тобто, цей інгредієнт дуже корисний для здоров’я і його необхідно регулярно вживати.

Варені яйця при більш високих температурах кращі для зниження тиску.

Ця інформація грунтована на дослідженні, яке піддає пептид більш високим температурам.

Дослідження ще тривають, але вже зараз очевидно, що яєчний білок стане одним з кращих засобів для боротьби з високим кров’яним тиском.

Читайте також: Потужний метод очищення печінки від токсинів

Кращим варіантом будуть яйця приготовані в духовці при температурі 150-180 градусів. Вживати білок варто разом із зеленню і свіжими овочами.

Окрім того, що це природно, економічно і практично, це альтернатива без побічних ефектів.

Дослідження не має відношення до фармацевтичних виробників або птахівництва.

Тому ми можемо зробити висновок, що можливість маніпулювання експериментом досить мала.

Джерело

Поділись


Новини партнерів