Ці сорти меду вважаються найкориснішими

Експерти розповіли, який мед може принести максимум користі здоров’ю.

Існує понад сто сортів меду і кожен з них має свої унікальні смакові якості, а також корисні властивості. Але експерти виділяю всього п’ять сортів меду, які вважаються найбільш цілющими:

Гречаний.  Такий мед корисний не тільки в сезон ГРВІ та грипу, як потужний бактерицидний засіб, але і при залізодефіцитній анемії, тому як збагачений залізом.

Акацієвий.  Відмінний сорт меду, позитивно впливає на органи шлунково-кишкового тракту, особливо він корисний тим, хто страждає від будь-яких захворювань травної системи. Має сечогінну властивість, а тому корисний для нирок. Також, акацієвий мед можна використовувати в якості прекрасного снодійного засобу.

Липовий.  Без цього меду глибокої осені і взимку взагалі не обійтися, адже він чудово розправляється з хвороботворними мікроорганізмами в організмі людини і виводить їх назовні. До того ж, він благотворно впливає на імунітет, володіючи загальнозміцнюючі властивості.

Каштановий.  А цей сорт меду бджолярі називають потужним природним антибіотиком. З його допомогою можна вилікувати швидше, ніж зазвичай захворювання дихальної і сечостатевої систем.

Який би мед ви не вибрали, він все одно буде корисніше рафінованого цукру. Плюс до всього, за допомогою меду можна підняти на ноги людину яка застудилася або заразилася сезонним вірусом, адже будь-який мед – природний антисептик, вбиває всіх хвороботворні мікроорганізми на своєму шляху не гірше противірусних лікарських препаратів.
Джерело

Поділись


Новини партнерів