Медики: про які проблеми зі здоров’ям розкажуть брови?

Останнім часом доводиться раз у раз коректувати форму брів? Значить, ви вирішуєте проблему не з того кінця: виправили наслідки, замість того щоб боротися з причиною!

НА ЩО ЗВЕРНУТИ УВАГУ?

Якщо брови густі і кущисті (завжди були або з недавніх пір раптом стали активно рости), та ще існують проблеми з місячним циклом, схоже, що у вас порушена функція яєчників.

Рідкісні і тонкі бровки – буквально в ниточку, не знайомі з пінцетом, – теж змушують виключати гормональний дисбаланс.

Зростаються на переніссі брови (само собою, ви не даєте їм це робити, але вони не залишають спроб з’єднатися один з одним) вказують на схильність до гіпертонії.

НЕ ВАРТО ТУРБУВАТИСЯ, ЯКЩО …

Може, це у вас така сімейна особливість, що передається у спадок? Ну, або результат весняного дефіциту: вам не вистачає вітамінів і мікроелементів, зокрема, вітамінів А, Е, біотину, бору, марганцю, цинку, селену, які необхідні для того, щоб яєчники добре виконували свою функцію, а брови росли як годиться.

ПОРАДИ:

Пийте морквяний сік з вершками і молоко з медом, їжте соєвий сир, насіння (особливо гарбузове) і горіхи – ці продукти стимулюють роботу яєчників і допомагають вирівняти гормональний фон. Якщо брови порідшали з боку скронь, це означає, що щитовидка страждає від нестачі йоду! Якщо вони випадають, приймайте вітамінно-мінеральні комплекси.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів