Три види хліба, які приносять найбільше користі
Сьогодні продається безліч різноманітних видів хліба, деякі з яких можна вживати навіть якщо ви сидите на дієті. Фахівці назвали три з них, які найкраще підходять в такому випадку:
Бездріжджовий хліб. Сьогодні при виробництві хліба найчастіше використовуються термофільні дріжджі і розпушувачі, які негативно впливають на шлунково-кишковий тракт. Однак за старих часів хліб випікався за іншими рецептами і при його виготовленні використовували закваску, хміль або кисломолочні продукти і фрукти. А це більш сприятливо відбивається на організмі і фігурі.
Цільнозерновий хліб. У борошні, яке використовують при випіканні такого хліба, міститься набагато більше корисних речовин, ніж у звичайному хлібі.
Хліб з пророслого зерна. Такий продукт відрізняється високим вмістом складних вуглеводів, які засвоюються повільно. Цей вид хліба забезпечує набагато більш тривале почуття ситості.
Джерело