Шкідливий для здоров’я інгредієнт, який ми вживаємо щодня

Це важливо знати усім! Цей елемент надзвичайно небезпечний для нашого здоров’я!

Чи є харчова добавка гірше, ніж сіль і рафінований цукор?

На жаль, вона існує. І найгірше те, що, окрім того, що вона широко використовується, люди цього не знають.

Ми говоримо про глутамат мононатрію.

Представляючи високий рівень натрію, жиру і хімічних речовин, цей елемент надзвичайно небезпечний для нашого здоров’я.

Одним з побічних ефектів глутамату мононатрію є почуття ненаситності.

Тобто, ви їсте досить, але ви ніколи не задоволені.

Їжа, приправлена глутаматом, має кращий смак.

Він робить це, обманюючи язик, використовуючи маловідомий п’ятий стан смаку: умамі.

Умамі – смак глутамату, смачний смак, виявлений у багатьох продуктах харчування, беконі і в усіх перероблених продуктах, що містять токсичний глутамат натрію.

Цей інгредієнт широко використовується в промисловості: заморожені піци, соуси, готові спеції, м’ясо, майже усі містять глутамат!

Він також є в усіх молочних виробах.

Таким чином, це не випадково, що оброблені харчові продукти настільки смачні і захоплюючі.

Добавка “обманює” наше тіло, примушуючи нас повірити, що цей продукт дуже смачний.

Побічні ефекти вживання включають:

– Біль в грудях

– Нудота

– Надмірне потовиділення

– Оніміння у роті і горлі

– Серцебиття

– Втома

– Паління в горлі

– Трудність дихання

– Алергія

– Збільшення ваги

Глутамат має ще гіршу дію: він ушкоджує нервову систему, приводячи нейрони в стан виснаження.

Люди звикли відноситися до цієї “отрути” і не знають про те наскільки він небезпечний для здоров’я.

Коли людина припиняє вживати цю речовину, симптоми хвороб, які не усуваються ліками, просто зникають.

Ось чому дієтологи рекомендують відмовитися від промислово перероблених продуктів і вживати здорову їжу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів