6 протизапальних засобів для суглобів

Спробуйте ці засоби і позбавитеся від виснажливого болю назавжди!

Біль в коліні може бути викликаний широким спектром причин. Найбільш поширені симптоми включають набряк, жорсткість і біль.

Біль може бути злокалізований в певній області коліна або торкнутися усього коліна. Зазвичай це супроводжується обмеженням руху. Це може погіршати в результаті фізичних вправ.

Люди різного віку схильні до болю в коліні, і домашні засоби можуть значно полегшити її.

Проте, більшість людей вибирають ліки, такі як ібупрофен, коли відчувають біль будь-якого типу, наприклад біль в коліні. Проблема з цими препаратами полягає в тому, що вони надають тільки тимчасові результати, оскільки вони не націлені на головну причину болю.

Є багато протизапальних натуральних засобів, які є дешевими, натуральними і надзвичайно ефективними в зменшенні болю у суглобах і колінах.

Все, що вам треба, це декілька простих інгредієнтів, які легко доступні, і почати готувати свої власні мазі і засоби для усунення болів в суглобах, які дають відмінні результати.

Спробуйте ці засоби і позбавитеся від виснажливого болю назавжди!

1. Розмарин

Розмарин – це ароматична трава, яка використовується як в ароматерапії, так і при приготуванні їжі. Це відмінне джерело урсолової кислоти, потужного з’єднання, яке має здатність боротися з інфекціями і знімати біль в суглобах і колінах.

Інгредієнти:

2 склянки води
20 гр. розмарину

Інструкція:

Кип’ятіть воду, додайте розмарин і варіть близько 2 хвилин. Процідіть і випивайте дві чашки в день.

2. Польовий хвощ

Він є потужним протизапальним засобом, який багатий різними поживними речовинами і має знеболювальні властивості. Щоб полегшити біль в коліні, випийте принаймні дві чашки чаю хвоща щоденно.

3. Куркума

Куркума є одним з найпотужніших природних болезаспокійливих засобів. У поєднанні з чорним перцем його ефекти ще більше посилюються.

Інгредієнти:

3 чашки води
1 чайна ложка порошку куркуми
щіпка чорного перцю
3 чайних ложки натурального меду

Закип’ятіть воду, додайте куркуму і перець і варіть 3-5 хвилин. Дайте їй остигнути, додайте мед і випийте 1 склянку впродовж дня.

4. Імбир

Так само, як куркума, імбир – ще один дуже потужний природний болезаспокійливий інгредієнт. Він дуже універсальний і його можна використовувати різними способами. Ось один з них:

Інгредієнти:

20 гр. тертого кореня імбиру
2 склянки води
2 чайних ложки меду

Доведіть воду до кипіння, додайте імбир і варіть 2-3 хвилини. Дайте йому остигнути, процідити і додати мед. Для досягнення оптимальних результатів щодня випивайте 2-3 чашки чаю.

5. Льняне насіння

Льняне насіння має потужні протизапальні властивості і надійний поживний профіль. Відомо, що його різноманітні поживні речовини підвищують імунітет, покращують травлення і пропонують широкий спектр додаткових переваг.

Наприклад, вони багаті омега-3 жирами, які зменшують запалення і полегшують біль.

Льняне насіння можна додавати в салати, коктейлі, йогурт і інші. Проте уникайте їх приготування, оскільки високі температури руйнують більшість їх поживних речовин.

6. Черешня і вишня

Споживання вишневого соку зменшує запалення і допомагає м’язам відновлюватися після тренування.

Інгредієнти:

300 гр. Вишні
250 мл води

Видаліть з вишень кісточки. Помістіть вишні і воду у блендер і перемішайте до однорідного стану. Рекомендується пити по 1-2 склянки щодня.

Джерело

Поділись


Новини партнерів