Один з цих трав’яних відварів врятує від болю в суглобах

Експерти народної медицини пропонують скористатися старими рецептами усунення болю в суглобах.

Суглоби можуть турбувати з різних причин. У деяких людей болять ноги, руки, спина і шия через фізичну втому, у багатьох “крутить” суглоби на погоду, але в будь-якому випадку кожен може собі допомогти. Для цього й існують народні методи, що передаються з покоління в покоління.

Експерти підказали, як приготувати відвар і з яких трав, щоб усунути біль в суглобах:

Відвар з звіробою. Вам знадобиться сушений звіробій, а точніше 1 ст. ложка, яку необхідно залити 400 мл окропу. Приймати по третині склянки за півгодини до їди 2-3 рази на день.

Відвар з мати-й-мачухи. Можете готувати цілющий для суглобів відвар і з квіток і з трави мати-й-мачухи. Візьміть 3 столові ложки подрібненого інгредієнта і залийте двома склянками окропу. Дайте настоятися протягом 20 хвилин і потім пийте відвар 3 рази в день по дві третини склянки за 30 хвилин до прийому їжі.

Читайте також: Що відбувається з тілом, коли ви їсте хурму: цікаві факти

Відвар з листя лопуха. Одну столову ложку листя лопуха потрібно залити склянкою гарячої кип’яченої води і відставити для того, щоб лікувальний засіб добре настоявся. Потім процідити і випивати по столовій ложці аж через годину після основного прийому їжі, тобто три рази в день.

Відвар з кульбаби. Можна використовувати листя або коріння. Слід подрібнити рослину і насипати в банку 1 ст. л., потім залити 2 склянками окропу, накрити кришкою і відставити настоюватися. Через пару годин можна вже взяти першу порцію – дві третини склянки за півгодини до їди. Повторити процедуру ще два рази за день.

Спробуйте всі ці відвари по черзі, можливо, якийсь один з них вам сподобається більше і стане вашим вірним помічником в боротьбі з неприємними хворобливими відчуттями в суглобах.

Джерело

Поділись


Новини партнерів