5 речей, які заважають схудненню

Щоб себе не мучити, відмовтеся від цих речей і худніть в задоволення.

Щоденні тренування

Багато людей в бажанні схуднути починають посилено тренуватися щодня, а потім дивуються, що вага не бажає йти. Насправді, навантажувати м’язи більше трьох разів на тиждень не має сенсу, так як для нормального росту їм необхідний відпочинок. Занадто часті тренування можуть навіть викликати втрату м’язової маси.

Крепатура

Якщо ви давно не займалися спортом, крепатура – нормальне явище. Але постійно підвищувати навантаження до болю зовсім необов’язково. Ідеально, якщо після другого-третього тренування ви забудете про болі в м’язах. Ви ж не готуєтеся до змагань? Тренування повинні бути в задоволення і для тонусу, а не для болю.

Не їсти після 6

Вчених і дієтологів, які вважають, що прийом їжі за кілька годин до сну не менш важливий, ніж будь-який інший, не менше, ніж його затятих супротивників. Їхній головний аргумент – якщо ви недоїдаєте, то обов’язково прокинетеся посеред ночі через гострий напад голоду. Ваша підсвідомість розбудить вас і змусить вас їсти все що попадеться під руку, а робити це в будь-якому випадку не варто.

Нудний спорт

На певні види спорту теж існує мода. Раніше була дуже популярна йога, тепер усі намагаються накачати сталевий прес і бразильську попу в спортзалі. Але якщо ви будете бездумно слідувати фітнес-трендам, а не займатися тим видом спорту, який вам до душі, тренування дуже швидко набриднуть.

Несмачна їжа

На думку вчених з Ізраїлю, несмачно приготована їжа може негативно вплинути на емоційний стан людини і викликати серйозні проблеми зі здоров’ям. Особливо, зазначають дослідники, до так званої продуктової депресії схильні жінки, оскільки вони частіше за чоловіків дотримуються різних монодієт. У зв’язку з цим їх організмам не вистачає певної кількості вітамінів, мінералів та інших корисних речовин.

Поділись


Новини партнерів