Як швидко позбавитись від зайвої ваги

Успіх цього напою настільки великий, що ми вирішили запропонувати вам його спробувати!

Рецепт, який ми пропонуємо вам сьогодні, отримав високу оцінку.

Оскільки ми вже публікували цей рецепт на нашому сайті, ми отримали дуже багато відгуків від читачів, що підтверджують ефективність соку.

Ось такий відгук від Анджелы Рамос: “Спасибі за підказку. Мені 45 років і мою вагу був 70 кілограмів. За два тижні мій живіт став менше на 8 сантиметрів! Я вражена своїм животом. Я стала легша на 3 кілограми! Дякую вам. Дуже задоволена такими результатами!”

І ось ще один від Світлани Верес: “Мені 52 роки, за останні 4 роки моя вага наполегливо збільшувалася, незважаючи на усі мої зусилля. Я вже не вірила, що можу це змінити просто випиваючи напій. Але це сталося! Велике спасибі!”

Чому рецепт працює? Відповідь проста: він має ідеальне поєднання інгредієнтів.

Лимон підлужнює організм, тонізує кров, прискорює обмін речовин і має велику кількість вітамінів і мінералів. Він відмінний антиоксидант, який допомагає боротися із старінням.

Петрушка є хорошим джерелом вітамінів. Вона бореться із затримкою рідини і чудово підходить для очищення нирок і усього сечового тракту.

Яблуко є відмінним зволожуючим і сечогінним засобом, а також багате високим вмістом клітковини.

Це поєднання трьох інгредієнтів, які роблять цей рецепт настільки особливим.

Всі хто вже пробували вживати цей напій, відмічають що він може усунути до п’яти кілограмів за місяць! З’являється відчуття легкості, бадьорості і прилив сил!

Ще краще, якщо прийом цього засобу супроводжується практикою фізичних вправ і здоровим харчуванням з контролем калорійності.

Ось рецепт:

Інгредієнти:

– 1 лимон з цедрою, ви можете також використати і 1 апельсин або половину грейпфрута, для різноманітності смаку і вони також дуже хороші.

– 1 зелене яблуко

– Жменя свіжої петрушки

– гілочка м’яти або меліси за бажанням

– 1 літр очищеної води

Перемішайте у блендері лимон, яблуко і петрушку з водою до отримання однорідної маси. Перелийте в скляну ємність з кришкою і пийте впродовж дня.

Можна вживати цей напій впродовж 30 днів. Якщо ви хочете повторити його вживання ще на 30 днів, зробіть перерву на два тижні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів