Ціле деко надзвичайно смачних та пухких яблучних булочок за 20 хвилин
Напекти ціле деко булочок за 25 хвилин дуже просто! Так-так, порадувати себе пишною випічкою до сніданку можна не тільки у відпустці. Ми підготували для...
Другі страви в Великий пост: збережіть рецепти
Харчування в піст може бути не тільки смачним, але і досить різноманітним: пропоную вам добірку - другі страви в Великий пост.
Рецептів рівно 7 -...
Салат без майонезу! Смачніший за олів’є
Смачні салати без майонезу - реально!
Пропоную три дуже смачних низько калорійних салати без майонезу: «Празький» з м'ясом, «Шопський» - дуже схожий на «Грецький» і...
Дивовижний пиріг з яблуками та заварним кремом
Навряд чи хтось відмовиться від рум'яного і неймовірно ароматного яблучного пирога з заварним кремом. У його пісочному тісті захована дивовижно-смачна яблучна начинка. А крем...
Навчіться готувати ці 3 креми для тортів і тістечок в домашніх...
У цій статті ми розповімо вам про 3 види заварних кремів, які можна використовувати для приготування домашніх тортів, рулетів і тістечок. Ці універсальні заварні...
Замаринуйте навіть найдешевший сир в цьому маринаді – і жоден гурман...
Яким би багатим не був асортимент закусок на вашому столі, але серед них завжди опиниться хоча б шматочок сиру. Ще б пак, адже щось...
Печінкові котлетки «Варшавські». Ніжнішої страви з печінки я ще не зустрічала!
Обов'язково спробуйте приготувати ці печінкові котлетки, ви не пошкодуєте!
Печінку можна брати будь-яку (свинячу, яловичу, курячу). Я віддаю перевагу яловичій.
Складові:
Печінка 750 гр.
Сало 200-250...
Свинина по-панськи: в 100 разів смачніша за м’ясо по-французьки
Якщо перед вами стоїть завдання приготувати святкову вечерю для дорогих гостей, і ви якраз думаєте про те, чим би таким їх здивувати, у нас...
Надзвичайно пухкі пиріжки з картоплею та секретною добавкою по бабусиному рецепту
Мабуть, найпопулярніше тісто для смажених пиріжків з солодкою або солоною начинкою - дріжджове. Опара під час смаження стає хрусткою і повітряною, але часу на...
5 рецептів пісного тіста для пиріжків, піци, вареників і не тільки
Дріжджове, заварне, листкове і пісочне тісто вийде відмінним навіть без яєць і молочних продуктів.
1. Пісне дріжджове тісто
Підходить для пирогів, пиріжків, булочок, піци.
складові
5 г...
Картопляні рогалики, які здатні затьмарити будь-яку страву з картоплі!
Ці картопляні рогалики за смаком чимось нагадують чіпси: такі ж апетитні, ароматні, з рум'яною скоринкою. Обсмажуються рогалики у великій кількості добре розігрітої рослинної олії....
Надзвичайні пиріжки: поки вони готувалися, усі члени сім’ї просто сходили з...
Найніжніші булочки в світі!
Складові:
● 4 яйця
● 200 г. маргарину
● 3 склянки молока
● 1 склянка цукру
● 100 г. свіжих дріжджів (або 3 ст.л. сухих)
● дві...