Надзвичайно смачна та корисна запечена капуста з йогуртовим соусом

Запечена в духовці капуста - чудова страва для повсякденного меню. Нарізана великими скибочками і полита ароматною олією зі спеціями, така капуста має незвичайний смак,...

М’ясо з молодою картоплею і кабачками – страва, яка не залишить...

Любите посмакувати соковитою та ніжною свининою, тоді цей рецепт саме для вас.  Надзвичайно смачне м'ясо в поєднанні з молодою картоплею та кабачками нікого не...

Запечена качка – королева новорічного столу! Ось правильний рецепт її приготування...

За приготування цілої качки візьметься не кожна господиня, адже багато хто помилково вважає, що птиця вийде жорсткою, зі специфічним запахом. Класична качка з яблуками -...

Незважаючи на простоту цього рецепту, страва виходить шалено смачною.

Пропоную вашій увазі практичний рецепт запіканки з сосисками. Незважаючи на простоту цього рецепта, страва виходить шалено смачною. Мої домашні за лічені хвилини спустошують тарілки....

Не шашлик, а просто надзвичайна смакота! Приготуй незвичайне грибне частування, яке...

Гарна сонячна погода, легкий вітер і у вас вихідний... Як же ви проведете вільний час? Звичайно, підете на пікнік разом з сім'єю і друзями....

Найсмачніші бабусині котлетки

Чудовий, простий рецепт дуже ніжних і смачних бабусиних котлет. Такі котлетки наминали всі - і дорослі і діти. Так, так і навіть діти їдять,...

Найсмачніший салат, який роблять в Польщі

Цей салат — єдина страва польської кухні, яку я обожнюю просто. Салат з тунцем користується в Польщі великою популярністю. Готується швидко і легко, виходить смачним...

Надзвичайно смачний та ніжний різдвяний короп за чеським рецептом

Найголовніша страва чеської різдвяної вечері - запечений короп. Вважається, що ця риба приносить в будинок добробут, адже є символом багатства, а також виконує бажання...

Надзвичайно смачні помідори по-польськи. Минулого року пошкодувала, що зробила так мало!

Зробіть помідори за цим рецептом і ви не пошкодуєте! За зиму ви, з вашими родичами і друзями, гарантовано спустошите усі банки! У стерелізовані 600 г...

Бісквітні рулети – швидка та дуже смачна випічка

Перед вийманням коржів для рулетів iз духовки на столі слід розстелити вологий рушник — на нього перевернути деко й «витрусити» спечений бісквіт. Якщо пергамент...

Рецепт від узбецької бабусі: всі тонкощі приготування ідеального плову

У узбеків є прислів'я: «Якщо доведеться померти - нехай це буде від плову». І їх можна зрозуміти, адже перед правильно приготованим ароматним пловом з...

Мортаделла – королева італійських ковбас. ЇЇ ти з легкістю приготуєш в...

Мортаделла - варена ковбаса з прянощами родом з регіону Болонья. Італійці ніжно люблять ці вишукані ласощі за соковитість, багатий смак і високий вміст м'яса...