Рулька, запечена в особливому маринаді. Нарешті вдалося приготувати її з такою...

Якщо ви ще не вирішили, який вид м'яса подасте до святкового столу, ми радимо вам зупинити свій вибір на свинячій гомілці. Згодні, що готується...

Смачні млинці на майонезі – готую їх кожен день за унікальним...

Основні інгредієнти: Майонез - 2 столових ложки Яйця - 2 штуки Цукор - 2 столових ложки Ванілін, розпушувач, сіль - по половині чайної ложки ...

«Яблучні ріжки»: незвичайний пиріг, який тане в роті

Пиріг «Яблучні ріжки» із здобного дріжджового тіста з найніжнішою начинкою з тушкованих яблук з корицею має незвичайний вигляд, легко розбирається на порційні шматочки і...

Простий спосіб приготувати пишний бісквіт

Практично всі люблять поласувати бісквітними пирогами і рулетами, але далеко не всі господині люблять пекти бісквіт. А все тому, що не завжди вдається отримати...

Як приготувати рулет з курячого фаршу з овочами

Ця проста в приготуванні страва стане чудовою холодною закускою на вашому столі. Рулет з фаршу в духовці Складові: курячий фарш - 900 г яйця - 2...

Домашній і натуральний: Цей сир набагато дешевший і корисніший ніж магазинний!

Покрокова інструкція приготування домашнього сиру. Складові: - 1 л молока; - 500 г сиру; - 60 г вершкового масла; - 1 ч.л. солі; - 1 ч.л. харчової соди. приготування : 1. Ретельно подрібніть сир руками...

Найшвидший вишневий пиріг. Неймовірно смачно!

Багато людей просто обожнюють десерти c вишнею. Вона надає стравам неповторного  смаку. Але часу на приготування не завжди вистачає. Ми пропонуємо простий рецепт вишневого...

Ласощі з дешевої риби

Скумбрія в гірчичному соусі Вона вийшла дуже смачною, соковитою і не сухою, і просто тане в роті. Готується дуже легко і дуже швидко. Спробуйте приготувати і ви...

Найсмачніші бабусині котлетки

Чудовий, простий рецепт дуже ніжних і смачних бабусиних котлет. Такі котлетки наминали всі - і дорослі і діти. Так, так і навіть діти їдять,...

Гарбузові оладки з яблуками – підкорять вас незвичайним смаком!

Приготуйте на сніданок! Складові: борошно-3-4 стол. ложки яблуко- 1 шт гарбуз - 200 гр (очищений від шкірки і насіння) яйце - 1 шт цукор - 1 стол. ложка сіль - щіпка рослинна...

В Італії за цю страву платять великі гроші, а вам вона...

Справжня італійська поркетта ... А ви її куштували? Кажуть, що на Апеннінському півострові її вміють готувати тільки професіонали. Але ми просто впевнені в тому,...

Як приготувати ніжну, ароматну і смачну скумбрію

Раджу приготувати! Складові: скумбрія охолоджена – 2 шт .; часник – 2 зубчики; оливкова олія – ​​2 ст. л .; паприка солодка – 1 ч....