Раджу приготувати!
Складові:
- скумбрія охолоджена – 2 шт .;
- часник – 2 зубчики;
- оливкова олія – 2 ст. л .;
- паприка солодка – 1 ч. л. з гіркою;
- сіль – 1 ч. л.
Приготування:
- Для маринаду: змішуємо паприку, сіль і часник пропущений через прес, в останню чергу додаємо оливкову олію..
- Скумбрію розморожуємо, промиваємо під проточною водою, чистимо і видаляємо голову, хвіст і нутрощі. Розрізаємо рибу на дві частини по хребту і видаляємо кістки.
- Змащуємо маринадом філе риби з усіх боків і накриваємо харчовою плівкою, прибираємо в холодильник на 3-4 години.
- Потім викладаємо скумбрію на деко, застелене пергаментом і ставимо в розігріту духовку до 220 градусів протягом 15 хвилин.
Смачного!